VITA - življenje je lepo

VITA - življenje je lepo

Oddaja za boljše življenje

V oddaji VITA, življenje je lepo je govora o raznovrstnih temah, ki delajo naše življenje lepše in boljše. Voditeljica oddaje bo gostila različne goste, predstavljala različne tehnike in metode s katerimi si lahko polepšamo življenje. "Oddaja VITA, življenje je lepo je namenjena vsakemu, ki si od življenja želi nekaj več, vsakemu ki želi, da je življenje lepo. V oddaji bodo tako predstavljene različne stvari in vsak lahko najde kaj zase," pravijo ustvarjalci oddaje. V oddaji bodo predstavljene tudi alternativne metode. Z gosti bo govora o bioenergiji, o zdravljenju z energijami in o različnih prehranskih dopolnilnih ter o jogi, meditaciji, čuječnosti in še o marsičem zanimivem.

Lani je zaorala ledino v medijskem prostoru in se odlično uveljavila tako na osrednji pomurski televiziji TV IDEA, kot tudi na spletnem portalu vitazivljenje.si. Prispevki iz terena govorijo o ljudeh, aktivnostih, načinu življenja in nasvetih, ki lahko bistveno pripomorejo k bolj kakovostnemu življenju posameznika. V pretekli sezoni se je v šestih oddajah zvrstilo 12 gostov.

Nova oddaja prihaja na TV IDEA z novimi vsebinami že jutri, 02. marca 2018, ob 18.30. Gaja Klas, raziskovalka holističnega zvoka, predstavlja učinke vibracij kristalnih posod; v Termah Lendava pa bomo spoznali posebno kalcijevo masažo.

Oddaja se bo predvidoma predvajala vsak drugi petek ob 18.30, 20.15 in 22.15, v soboto ob 12.45 ter v nedeljo ob 08.00.