S Teslovo ploščico do boljšega počutja ter odprave simptomov nekaterih bolezni

S Teslovo ploščico do boljšega počutja ter odprave simptomov nekaterih bolezni

Teslova purpurna ploščica je energetski izdelek, ki je bil patentiran 5.novembra leta 1901. Gre za Teslov patent, ki ga je 28 let po njegovi smrti izdelal njegov dolgoletni prijatelj, sodelavec in znanstvenik. »Teslova ploščica je pripomoček, ki iz okolja črpa potrebno življenjsko energijo in jo oddaja po našem telesu.« Jože Karas, generalni distributer Teslovih purpurnih ploščic. Glede na to, da gre na prvi pogled zelo preprosto ploščico iz aluminija, se lahko upravičeno vprašamo, v čem je skrivnost tega majhnega in preprostega predmeta.

Kako je zgrajena?

Teslova purpurna ploščica je izdelana iz aluminija vrhunske kvalitete. Aluminij je namreč znan po tem, da absorbira in oddaja. Za lažjo predstavo si lahko predstavljamo televizijske antene. 15, 20 let nazaj se še dobro spomnimo televizijskih anten, ki niso bile nič drugega kot aluminijaste palčke. Te palčke so sprejemale televizijski signal in mi smo v dnevni sobi lahko gledali televizijo. Po takem principu deluje tudi Teslova purpurna ploščica, le da absorbira in oddaja energijo.

Vrste purpurnih ploščic

Purpurne ploščice se ločijo po obliki in velikosti. Najbolj prodajan je Teslin purpurni disk v velikosti 4,5 cm. Ta pokriva naš osebni energetski prostor in deluje v radiusu meter in pol. Malo večja ploščica, ki jo lahko spravite tudi v denarnico, deluje v radiusu 4 do 5 metrov, obstaja pa še večja verzija, ki deluje v radiusu 5 in 6 metrov ter največja ploščica v radiusu okrog devet metrov.

Najnovejši izdelek ki je na tržišču zgolj nekaj tednov pa je solarni disk 369. Gre za nadgradnjo Teslove ploščice, kar pomeni da je tudi ta izdelan iz aluminija, le da je pobarvan v zlato barvo, v samem disku pa sta na vsaki strani še dva kristala. Izdelek je znanstveno preizkušen in je tudi prejel certifikat s strani svetovno priznanega inštituta Bion, inštituta za bioelektromagnetiko in novo biologijo. 

Kako jih uporabljamo in zakaj?

Purpurni disk lahko imate pri sebi kot verižico, malo večjo purpurno ploščico lahko spravite v denarnico ali jo imate v sobi poleg postelje. Uporaba ploščice ni nič posebnega. V kolikor imate določena bolezenska stanja ali bolečino, preprosto položite Teslovo purpurno ploščico na oboleli ali boleči del telesa ter pustite učinkovati 15 do 20 minut. Če bomo pri tem uporabili večjo ploščico in bomo tako bolečino pokrili z večjo površino, bo ta absorbirala več energije in hitreje bo odpravila bolečino.

»Mi pri Teslovi ploščici dobivamo energijo ki je za nas najpomembnejša – to je ta življenjska energija. Tesla je to energijo imenoval tudi inteligentna energija. Inteligentna energija v tem smislu, da ko pride v naše telo, deluje najmočneje točno tam, kjer se nekaj dogaja, kjer so neki procesi prekinjeni, kjer je neka bolečina ali neko bolezensko stanje.« pravi Jože Karas

Ploščica lajša in odpravlja številna bolezenska stanja, kot so:

-glavoboli,

-bolečine pri obrabi hrustanca

-bolečine v vratu in hrbtu

-bolečine pri urezninah, opeklinah

-pomaga pri zlomih, zvinih in vnetjih

-odpravlja depresijo

-zmanjšuje utrujenost

Pozitivni učinki so potrjeni tudi pri naslednjih neugodnih stanjih: napihnjenost, posttravmatska stanja, težave s sklepi, nespečnost, bolečine najrazličnejšega izvora, nemir in napetost, slabosti ter težave s koncentracijo. Purpurne ploščice so poleg vsega omenjenega pokazale tudi odlične rezultate pri ljudeh, ki so ploščico uporabljali pri okrevanju po kapi.

Prodanih že več kot 50 milijonov Teslovih purpurnih ploščic

V štirih letih si je z njeno pomočjo v Sloveniji lajšalo težave več kot 20.000 ljudi. Če pa pogledamo na prodajo iz celega sveta pa je ta številka fascinantna. Presega namreč 50 milijonov prodanih purpurnih ploščic. »Moramo vedeti, da je na tržišču že od leta 1971. Mogoče kot zanimivost lahko povem to, da je v našo bivšo Jugoslavijo prišla v 80.letih in da je bila v takrat tudi v prodaji v lekarnah. Se pravi da ima neko težo, ker se je prodajala v lekarnah.« Jože Karas.

Že Nikola Tesla je govoril, da ploščica nikoli ne bo prenehala z delovanjem, dokler jo boste seveda uporabljali.