Regratova korenina - čudežno zdravilo

Regratova korenina – čudežno zdravilo

Zgodba 72-letnega Kanadčana Johna Dicarla je leta 2012 dobesedno preplavila svet. Po neuspešni terapiji zdravljenja levkemije, so zdravniki obupali ter ga poslali domov. Njegova zdravnica mu je svetovala še čisto zadnje upanje– pitje čaja iz regratovih korenin. Po treh mesecih vsakodnevnega pitja čaja iz posušenih regratovih korenin, se je John povsem izkopal iz neozdravljive oblike levkemije zgolj s pomočjo pitja regratovega čaja.

Zakaj je to čudežno zdravilo?

Uživanje regrata (bodisi regratovih listov, bodisi korenin) ima na telo zelo zdravilen učinek. Regrat je pol vitaminov A, B in C, kalija, kalcija, magnezija, železa in drugih mineralov. V litru regratovega čaja je tako 535 % dnevne količine vitamina K in 110 % potrebne dnevne količine vitamina A. Uživanje regratovih pripravkov pomaga na način, da:

  • krepi delovanje jeter
  • odpravlja žolčne kamne.
  • blaži težave pri endometriozi.
  • pomaga odvajati vodo iz telesa.
  • ima anticelulitni učinek.
  • znižuje raven sladkorja v telesu.
  • razstruplja organizem
  • niža raven estrogena v telesu.
  • Zmanjšuje slabokrvnost
  • Pomagajo v boju z različnimi vrstami raka


Priprava regratovega čaja

Regratove korenine lahko danes kupite v večini lekarn, lahko pa se podate tudi v naravo in sami naberete regratove korenine.

Pri tem bodite pozorni na katerih mestih nabirate regrat! Ker gre za rastlino, ki zelo dobro in hitro vsrkava strupe in težke kovine iz izpušnih plinov, ga raje ne nabirajte na travnikih in poteh ob prometnih cestah. Raje se podajte na rastišča izven mestnih središč in virov onesnaževanja.

Če želite korenine sami pripraviti, jih najprej pazljivo izkopljite, dobro očistite in nasekljajte na manjše koščke. 2 žlički regratovih korenin dodajte k litru zavrete vode in kuhajte na srednji temperaturi še kakšno minuto ter počakajte 40 minut preden mešanico precedite in popijete čaj.

Lahko pa si pripravite tudi zdravilni prah regratovih korenin. Korenine očistite (vendar ne z vodo), posušite v pečici na 40 stopinjah ali na soncu, ter jih v leseni posodi zdrobite v prah (nikoli ne uporabljajte električnega mlinčka!). Vsak dan tako zmešajte polovico čajne žličke prahu korenin s kozarcem mlačne vode in popijte naenkrat. Že po nekaj dneh bo vaš imunski sistem bolj okrepljen, rakaste celice pa se ne bodo več razmnoževale.

Pripravkov iz regrata se lahko poslužujete čez vse leto, saj bo le-to hitro razstrupilo vaše telo, uničilo rakave celice ter še marsikaj drugega. Če želite torej storiti nekaj za svoje zdravje, si pripravite to zdravilo že danes!