NuMeRoSKoP od 8. do 14. 4. 2019: Na sveže se zaljubite vase!

NuMeRoSKoP od 8. do 14. 4. 2019: Na sveže se zaljubite vase!

Lekcije 15. tedna:

Kdaj ste bili na frišno zaljubljeni? Ste sploh kdaj imeli sebe tako radi kot ste ljubili osebo, v katero ste bili najbolj zaljubljeni? Bi dejali, da sebi bolj popuščate kot drugim? Ravnovesje med seboj in okolico je seveda težko ohranjati, a ravno to je lekcija tega tedna. Enakovredni ste vsakemu bitju na temu svetu. Morda se postavljate nas svoje bližnje, ali pa pod njih – ni pomembno, saj v resnici ste enaki, nič boljši in nič slabši. 
 
 
 
Pridejo trenutki, ko smo nase jezni in nas vse moti na sebi. In pa trenutki, ko se popolnoma sprejmemo in imamo radi. Katerih je več v vašem življenju? 
 
 
Vsak izmed nas je popoln takšen kot jaz in nihče ni brez pomanjkljivosti. Kaj se ne spominjamo z nasmehom (in glasnim smehom) ravno trenutkov, ko smo bili nerodni? No, v danem trenutku nam morda ni bilo smešno, ampak čez čas smo lahko ugledali humor v zadregi. Če bi primerjali brskanje po spominih, stavim, da ne vračate k dolgočasnim, kajne? Saj tam ni kaj za povedati.
 
 
Naj vaše življenje torej ne mine mimo vas in brez, da bi sebe ljubili. 
 
 
Energija tedna nas podpira v sprejemanju tistega, kar vi ali pa vaša družina dojemata kot vaše napake. Napak ni. Vse ima svoj namen, smisel, nauk. Poiščite ga in zdravljenje se bo odvilo samo od sebe.
 
Prisluhnite nenavadnim občutkom in pa hrepenenju po novem. Prinašata pomembne smernice za vaše življenje.