NuMeRoSKoP od 8. 7. do 14. 7. 2019: Korak naprej, dva nazaj, čof na zadnjo plat, pa naprej!

NuMeRoSKoP od 8. 7. do 14. 7. 2019: Korak naprej, dva nazaj, čof na zadnjo plat, pa naprej!

Lekcije 29. tedna:

Včasih je potrebno storiti korak nazaj, da bi lažje storili korak naprej.
Ko si vzamemo odriv, le za nekaj centimetrov položimo nogo bolj nazaj kot prej in se odženemo. Ne stojimo v tem neprijetnem, nenaravnem položaju. A pomembno je, da nazaj pogledate in se ne ”naselite” znova v preteklosti.
 
Zelo verjetno se vam obeta AHA trenutek, ko bo marsikaj iz preteklosti dobilo svoj smisel. Tudi vaš način razmišljanja in ravnanja. Ko razumete svoje vzvode in razlog za njih, jih lažje spremenite. Ključnega pomena pa bo, da razlikujete preteklost in sedanjost ter se zavedate, da prihodnost šele prihaja. Torej, naučite se iz preteklosti, znanje uporabite danes in oblikujte prihodnost. Ne ujemite se v past kopiranja preteklih razočaranj v prihodnost. Ne boste vedno razočarani in tudi vedno se vam ne bo posrečilo dosegati uspeh z levo roko. Takšno je pač življenje. Živite ga. Doživite ga. Plavajte po spominih, a se v njih ne utapljati, saj boste tako popolnoma izničili možnosti in priložnosti, ki se vam odpirajo v sedanjosti.
 
Možni so pogovori z osebami iz preteklosti v smislu razčiščevanja ali epiloga. Včasih potrebujemo odkrit pogovor za nazaj ali pa izraziti svoje občutke ali pa dobiti odgovore. Izkoristite ta čas za odkrit pogovor o nečem, kar je že minilo. Če bi nekdo iz preteklosti potrkal na vaša vrata z željo po novi priložnosti, pa previdno. Nobene potrebe ni, da bi se takoj odločili.
 
V tem času na podlagi preteklih razočaranj in najlepših trenutkov postavljate nove temelje za prihodnost zato bi lahko zelo nihali v počutju.