NuMeRoSKoP od 5.8. - 11.8.2019: Zdrava ljubezen do sebe

NuMeRoSKoP od 5.8. - 11.8.2019: Zdrava ljubezen do sebe

Lekcije 33. tedna:

Število 33 je Mojstrsko število, ki vedno nosi izzive Ljubezni do sebe in pa njene bogate darove. Se sprejemate takšne kot ste, ali se venomer kritizirate in opazujete kaj vse počnete narobe? No, seveda, pretirano popuščanje in premalo samodiscipline tudi ni zdrava Ljubezen do sebe, kajne? 
 
Smo bitja Ljubezni, kar pa ne pomeni, da le-ta kar za nami teka in vedno prinese srečo. Mnogokrat se zdi ravno obratno: zaradi neizpolnjenih pričakovanj in odnosov z drugimi trpimo ter smo razočarani. Znižati pričakovanja je lahka pot ven. Presoditi ali nemara je potrebno zaključiti odnos ali ga krepko spremeniti je pravo vprašanje vsake tovrstne situacije.
 
Pravijo, da rodimo se sami in umremo sami. Moja mama je vedno govorila, da to ni res; ''Ko se rodimo, je z nami naša mati''. Edini odnos, ki ga v resnici gojimo celo življenje, je odnos s seboj, zato bodite do sebe dobra mati, ki pravilno presodi kdaj je potreben počitek, objem in kdaj bolj ostra energija, zaradi katere vztrajamo in se spremenimo. Načeloma se to neradi. Praviloma najraje ležimo v svojo coni udobja.
 
Čas je za rast in skok ven iz območja ugodja!
 
 
Ljubezen ne bo potrkala na naša vrata, saj je ne bo dostavil poštar. Lahko ste le Mojster sebe in nikogar drugega zato bodo vsakdanje situacije pred vas postavile vprašanje: ''Kako lahko sebe in druge ljubim na zdrav način?'' 
 
 
Možna so močnejša čustva, zanimive situacije in pogovori z družino in sorodniki, predvsem ženskega spola, romantični trenutki ali pa občutek, da je potrebno odnos zaključit. 
 
Čustva nosijo sporočilo, zato si vzemite več časa za sebe in tekajte naokoli po opravkih (ne skrivajte se za izgovorom, da nimate časa).