NuMeRoSKoP od 3. 6. do 9. 6. 2019: Ah, ta ljubezen!

NuMeRoSKoP od 3. 6. do 9. 6. 2019: Ah, ta ljubezen!

Lekcije 23. tedna:

Ljubezen in odnos sta dva zelo različna pojma. Izrazi kot so predanost, navezanost, ljubezen, romantičen odnos, odprta komunikacija, gradnja prihodnosti skupaj itd lahko dvema različnima osebama pomenijo dve zelo nasprotujoči si stvari. Lekcija, ki nam jo življenje ponuja je sprejemanje drugačnosti, medtem, ko ohranjamo lastno individualnost. 
 
Pravijo, da je vse fer v Ljubezni in vojni. Kaj ni zanimivo, koliko zvez, ki so se pričele sijočih oči, se konča s solzami? Ljubezen občutimo. Ta del je lahek.
 
 
Negovanje odnosa, vzdrževanje komunikacije in pa delo na povezanosti pa zahteva naš čas, energijo in pa tudi trud, ki ga marsikdo preprosti ni pripravljen vložiti ali pa določenega nivoja čustvene zrelosti preprosto ne zmore.
 
 
Junija na nas vpliva število 6 in predvsem v naslednjem tednu si bomo prizadejali drugim pomagat. Vi niste mama ali oče vašega partnerja, niste njihov/njen terapevt in niste poslani v njihovo življenje, da bi jim pamet solili ter jih spreminjali. Tu ste, da bi jih ljubili. Če ste v odnosu nesrečni, spremenite odnos in ne pritiskajte na drugo osebo naj postane nekdo, s komer – če smo iskreni - odnosa niti niste pričeli. Nihče se ni na novo rodil, da malo pretiravam. Če pa imate občutek, da je nekdo pred vami skrival svoj pravi jaz, pa je odgovor na vprašanje kaj lahko pričakujte v prihodnosti, na dlani.
 
SPREMEMBE V ODNOSIH NA VIDIKU
Morda potrebujete več dinamike, morda si želite več strasti, spremembe ali zgolj svežine v dolgoletnih odnosih, pa naj gre za romantične odnose ali prijateljske, morda poslovne, sosedske itd
 
 
Popestrite komunikacijo, vzemite si več časa za druženje in predvsem, odmaknite se ven iz toksičnih odnosov. V tem tednu boste to storili lažje kot sicer.