NuMeRoSKoP od 29.7. - 4.8.2019: Presezite svoje meje!

NuMeRoSKoP od 29.7. - 4.8.2019: Presezite svoje meje!

Lekcije 32. tedna:

Pravi ljudje nam lahko pomagajo ostati na pravi poti in negovati naš pravi jaz. Ali to pomeni, da smo lahko tudi ”napačni”? Ste se kdaj počutili kot ‘napaka’? Bi dejali, da ste storili karkoli resnično groznega, napačnega in nepopravljivega v preteklosti? Je možno, da se je samo takrat zdelo tako negativno, sedaj pa ni več tako zelo hudo?
 
 
Vsak izmed nas dojema življenje na sebi lasten način. V tem ni nič narobe, dokler si medsebojno dopuščamo svobodo različnega razmišljanja, življenja in nenazadnje tudi čustvovanja.
 
Na svetu ne obstajata dve popolnoma enaki osebi, kot tudi ne oseba, ki bi se nam kot partner popolnoma prilegala. Še v vsakem odnosu sem ter tja pridejo trenutki trenja in razhajanj, zato ne iščite svoje fotokopije in ne trudite se biti tuja.
 
Ste kdor ste in v tem času je najbolj pomembno, da presežete svoje strahove, zadržke ter razočaranja, saj boste le tako lahko zares svobodno zadihali in bili najboljša izvedba sebe.
 
Meje presežemo, ko menimo, da zmoremo. V tem času bi se lahko pojavila oseba, ki bi vam pri tem pomagala. Njen namen je roka v pomoč. Najverjetneje ne gre za filmski prizor sorodne duše, s katero boste odjezdili v sončni zahod, zato se te osebe ne oklenite.