NuMeRoSKoP od 29. 4. do 5. 5. 2019: Zaprite vrata!

NuMeRoSKoP od 29. 4. do 5. 5. 2019: Zaprite vrata!

Lekcije 18. tedna:

Vrata preteklosti je potrebno zapreti, sicer boste na prepihu med Včeraj in Jutri staknili angino v Danes. Ko zaprete vrata, ne preverjajte ali so res zaklenjena, ne zrite skozi kukalo nazaj v obujanje spominov in ne odpirajte le malo, da vidite ali kdo na njih trka. Če je nekdo ostal v preteklosti, je za to razlog. Zaprite vrata in obrnite se v nasprotno smer, sicer boste le odprli sosednja vrata v podobno izkušnjo. 
 
Ne ujčkajte nečesa, kar je v resnici minilo. Ne lovite nečesa novega, kar se še ni zgodilo. Zdaj je čas, da ste. Obstajate. Opazujte sebe in svoje počutje. Bodite sočutni. Zavedajte se sveta okoli sebe. Ničesar vam ni nujno potrebno preboleti danes. Nič, kar vam je v resnici namenjeno, ne bo ušlo. Včasih smo sami preveč neučakani in zato na silo pospešimo dogodke ter tako slabo vplivamo na njihov razplet.
 
Ta teden bi se lahko počutili kot, da vozite z zategnjeno ročno zavoro. Energija tedna vas bo spodbujala k razumevanje preteklosti, da bi spremenili današnje odločitve prihodnosti. In nič drugega. Čas za aktivne korake naprej prihaja naslednji teden. Sprejmite razočaranja, sprejmite lastne napake in sprejmite, da marsikdo v vašem življenju ni takšen ali takšna kot bi si vi želeli. Drugačni ljudje se bodo pojavili, ko se boste prenehali oklepati tistih, ki za vas niso dobri. Pa tudi, če gre zgolj za neprenehno obujanje spominov in pritoževanje čez druge.
 
 
Spremenite lahko le sebe, zato poslušajte svoje srce.
 
 
Kaj vaš notranji otrok potrebuje, da bi se počutil varnega? Kaj vi potrebujete, da bi sebi odpustili vse, za kar se krivite (če še niste) in tako pričeli proces zdravljenja in preobrazbe?
 
Ta teden je namenjen vam.