NuMeRoSKoP od 24. 6. do 30. 6. 2019: Zdaj ali nikoli!

NuMeRoSKoP od 24. 6. do 30. 6. 2019: Zdaj ali nikoli!

Lekcije 27. tedna:

Vse, kar imamo, je ta trenutek. Koliko dni, ur, popoldnevov mimo vas spolzi? Pomembno je, da si znamo spočiti, a naj brezciljno zapravljanje časa in energije ne bo prevečkrat in predolgo na našem dnevnem redu. Zapravljate svoj čas? Samo sebi lahko to pripišete! 
 
 
Ustvarjamo lahko samo v danem trenutku. Občutimo lahko samo v danem trenutku. Naše počutje se lahko v trenutku spremeni, kajne? 
 
Raznoliki dogodki tedna nam bodo pomagali razumeti kdaj dopuščamo, da naša pozornost odplava drugam in se preusmeri v prazno, namesto, da bi bila ustvarjalna. 
 
 
Ne izgubljajte življenja danes s premlevanjem tega, kar se je zgodilo včeraj, saj preteklosti ne morete spremeniti. Raje se iz nje naučite česa danes ne početi.
 
 
Energija tedna krepi sprejemanje, zato se odprite obilju in sprejemanju, pa naj gre za kompliment ali pa darilo. Obliva nas energija števila 9, zato lahko pričakujete deja-vu in pa dogodke ter čustva, ki vas bomo ponesli v spomine. Predvsem se ne jezite na sebe, če boste ugotovili, da nečesa (ali nekoga) še niste preboleli.