NuMeRoSKoP od 2. do 8. 9. 2019: Oblikujemo svoj novi Jaz

NuMeRoSKoP od 2. do 8. 9. 2019: Oblikujemo svoj novi Jaz

Lekcije 37. tedna:

Se novosti in sprememb veselite ali se jih izogibate? Ljudje smo si raznoliki in se zelo različno odzivamo na situacije, v katerih imamo občutek, da nimamo kontrole. Nekateri se krčevito oklepajo obstoječega, nekateri se popolnoma prepustijo, kakšni pa ste vi? Povprašajte še svoje dolgoletne prijatelje kako bi vas opisali.
 
Leto 2019 je vse prej kot dolgočasno. Ego in pohlep kažeta zobe. Vsak posameznik je del večje celote in odgovoren predvsem za svoje besede in dejanja. Ozrite se v svoje besede in dejanja torej, kakšna so?
 
Zdaj ni čas za kritiziranje ali obsojanje, obžalovanje in podobno. Čas je za spremembo ter nov začetek. Obliva nas energija števila 37, ki nam pomaga prepoznali lastno čustveno nezrelost, nemoč, šibke točke, ranljivost in jih premagati. Seveda to boli in je težko, a vemo, da je vredno.
 
Pogovorite se z osebami, ki vas poznajo iz otroštva ali vsaj že vrsto let. Največkrat spremembe pri sebi ne zaznamo, ali pa sebe doživljamo drugače (bolj zrelo ali pa manj sposobno denimo).
Naj bo vodilo za ta teden: Kako sem lahko boljša oseba?