NuMeRoSKoP od 13. 5. do 19. 5. 2019: Čas je za novo vrsto odnosov!

NuMeRoSKoP od 13. 5. do 19. 5. 2019: Čas je za novo vrsto odnosov!

Lekcije 20. tedna:

Smo polovica vsakega odnosa, ki ga sestavljamo, zato se zavemo svoje vloge v moči. Ozrite se na pretekle štiri tedne. Vas spominjajo na lanski november? Vas spominjajo na preteklost? Ste se v zadnjih tednih našli zrcalo: ste srečni in izpolnjeni med seboj, ki ste jih gojite? Se počutite varni? Imate ob sebi zanesljivih ljudi? Analizirajte vse vrste odnosov , ne veljajte romantičnih - tudi prijateljske, sorodstvene, odnosi med sodelavci, sosedi…
 
Kaj se tiče, kaj del ste, govorijo o vas? Kaj oseba, s katero ste blizu, sporočajo o vas? 
 
Kadar smo se obdržali z osebami, ki so bili tako pozitivni, smo lahko težje zahodili v negativnem obisku in v resnici bi se težki nasmejali sami sebi. Ko nas obdajajo toksični ljudje, je mogoče storiti, da je vsak stik z močjo kot polivanje kisline na odprto rano. Pa tudi nikoli ni odvisno od okolice, predvsem primarno od nas.
 
 
Ta teden bodite pazljivi, da ne kažete s prstom na druge. Tudi na svoje starše ne. Tudi na državo ne. Pojdite na energijo in poiščite rešitve, v tem primeru pa nikjer, nato osredotočite na tisto, kar lahko spremenite.
 
 
Znotraj obstoječih v dolgotrajnih najboljših odnosov se spremenijo. Zelo možni so tako začetni drugačni za vas nenavadnih poznanstev , ki bi se lahko sčasoma razvili v prav posebne vezi, zato bodite odprti do novih oseb, ki stopijo v vaše življenje. 
 
Predvsem pa odlašaj na primer, ki ga gojite do sebe. Se spoštujete? Imate visoko mnenje o sebi? V tem času bo (resnično) nagajal ego, zato bi morali hrepeneli po navedbi. Ne iščite je v drugih. Podarite si jo sami.