NuMeRoSKoP od 12.8. - 18.8.2019: Zaupajte vase.

NuMeRoSKoP od 12.8. - 18.8.2019: Zaupajte vase.

Lekcije 34. tedna:

Ko zaupamo v sebe, zaupamo v življenje, pa četudi smo bili deležni grenkih izkušenj. Ne tekmujte z okolico kdo se sooča s težjimi ali lažjimi pogoji, saj tega vresnici ne veste. Včasih najbolj nasmejani obrazi najbolj trpijo v samoti. Tokrat se ubadajte s seboj, in ne z drugimi – RAZEN, če jim želite pomagati.
 
Letošnji avgust prinaša val nove energije in zagona, predvsem v tem tednu, saj bo nad nami 15.8. sijala polna Luna v Vodnarju. Obilo planetov je v znamenju leva, kar prinaša več energije odločnosti in pa izziv samozavesti. 
Število 8 (avgust) nas uči, da prava samozavest ne leži v prisili ali primerjavi z drugimi. Leži v rasti in razvoju ter zdravem povezovanju. 
 
Kdo ste in kam ste namenjeni sta verjetno vprašani, s katerimi se ubadate. Ali vaša dejanja, misli in najbolj drobne geste vodijo po tej poti k cilju, ali pravzaprav ne? Mnogokrat mislimo, da delujemo na odločen način, pa temu ni tako. Ta teden nam bo življenje preko razočaranj postavilo gledalo. Zato: ne obupujte! Iščite sporočilo za neljubimi dogodki, pa četudi govorimo zgolj o politem kozarcu vode.