NuMeRoSKoP od 11. do 17. 11. 2019: Dvignite svoje standarde brez strahu ali občutka krivde!

NuMeRoSKoP od 11. do 17. 11. 2019: Dvignite svoje standarde brez strahu ali občutka krivde!

Lekcije 47. tedna:

Kadar sami ne verjamemo, da si zaslužimo dobro, ga seveda blokiramo. Sabotiranje samih sebe nam je poznano dokler verjamemo, da si dobrega ne zaslužimo, saj je z nami vendarle nekaj narobe. Bi dejali, da je z vami kaj narobe?  Ali ste mnenja, da si zaslužite vso srečo sveta?
V življenju pridejo trenutki, ko se je potrebno postaviti po robu. Leto 2019 smatramo za najbolj karmično leto tisočletja, v katerem se bodo pritiski pohlepa in ega tik pred iztekom še okrepili. Vseeno, leto se počasi izteka in bliža se 2020, v katerem pa se obeta boj med Svetlobo in Temo, med dobrim in slabim. Bolj po domače povedano: tistim, ki se počutijo potisnjeni v kot, bo počilo. Vse bolj bo boleče opazno kaj deluje in kaj ne. Govorimo o pričetku rušenja političnih sistemov, kot jih poznamo.

Uvod v leto 2020 se pričenja ta teden. Na ravni posameznika govorimo o vprašanju: ”Ste najboljša oseba kot ste lahko?”. Situacije, ki bi vas lahko pojezile v tem času, so darilo. Namenjene so vam, da si ogledate katera področja v vašem življenju potrebujejo več vaše pozornosti. Pozitivne pozornosti. Zato naj pritoževanje ne bo del vašega vsakdana.

Uporabite energijo tedna, da bi se posvetili sebi. Naj vas spremljajo vprašanja: Kaj bi Ljubezen storila? Ali ta način razmišljanja in delovanja vodi v Luč ali v temo? Sem najboljša oseba kot sem lahko?

Naj nas spremlja zgled zrelih in duhovno naprednih oseb v tem času.