NuMeRoSKoP od 10. 6. do 16. 6. 2019: Pazite na svoje besede!

NuMeRoSKoP od 10. 6. do 16. 6. 2019: Pazite na svoje besede!

Lekcije 25. tedna:

Nekoč izrečene prazne obljube bi lahko potrkale na vrata in zahtevale izpolnitev. Koliko pa vi polagate pomena in vrednosti na svojo besedo? Kaj je za vas laž, kaj skrivanje, kaj pomanjkljiva resnica? Znate poiskati izgovor za svoja slabša dejanja, ali prevzamete odgovornost? Priznate napake? Se jo potrdite popraviti?  
 
Popularen Zakon privlačnosti je prinesel mogočen val podpore afirmacijam in pa usmeril več pozornosti na besede, ki jih uporabljamo. Včasih smo preveč ohlapni z besedami, včasih pa si preprosto ne prisluhnemo kaj govorimo in obenem celo tarnamo, da smo na razpotju, kjer ne vemo kako ravnati. 
 
 
Ko rečemo, 'ne vem', največkrat naša podzavest govori: vem, da ne (želim tega, kar je).
 
Ko izrazimo, 'odveč mi je', pravzaprav izrekamo: ''(želim) več od tega, kar je''. 
 
Kadar omahujemo z izbiro, se nismo pripravljeni ločit od obstoječega, saj 'odločitev' pomeni ''ločiti se od (vseh ostalih možnosti)''. 
 
 
 
Prisluhnite sebi in tistim mislim, ki se rodijo, ko niste pozorni. Opazujte svoje lastne reakcije na situacije, ki vam niso pogodu. Ali zarobantite, ko vam nekaj pade na tla, ste jezni, če vas nekdo prehiti itd Opazujte svoje čustvene odzive, ki povzročajo misli, katere nato oblikujejo vaše počutje in posledično tudi to, kar manifestirate. Naslednji teden bo pomemben, takrat bomo manifestirali hitreje, zato se očistite vzorcev pomanjkanja in pa pomilovanja, predvsem pa se ne ubadajte s tujimi napakami, ampak svojimi (preberite še enkrat numeroskop prejšnjega tedna).
 
 
Misel je energija. Bodite iskreni in usmerjajte jih z Ljubeznijo.