NuMeRoSKoP 9. – 15. 3. 2020 Mojster leži v Vas!

NuMeRoSKoP 9. – 15. 3. 2020 Mojster leži v Vas!

Lekcije tedna: 

Vsak izmed nas je mojster sebe.

Seveda pa se naša pot tekom let spreminja, dosegamo druge nivoje ter včasih spreminjamo naše interese.

Zdaj je čas, da iskreno pregledamo svoje odločitve in izbire.

Kdaj ste ravnali naravno fantastično?

Kdaj bi lahko ravnali bolje in kako?

Življenje vam bo postreglo z odgovori, če si boste postavili vprašanja.

Naša intuicija bo bolj senzibilna te dni. Namreč, učimo se razlikovati uvid in pa našo domišljijo. Včasih se strah zamaskira kot ‘preblisk naše duše’. Jeza se lahko obleče v ”intuitivno misel”.

Resnica pa je, da so vse misli naše, če jih mi mislimo. Učimo se, da v življenju gre redko za to kdo ima prav. Dogodki tega tedna nam bodo pokazali, da smo tu, da bi se učili in ne tekmovali. Odnosi so ogledala, ki so naše učno gradivo. Pravzaprav so odsev naših dobrih in naših slabih odločitev.

Nismo se rodili, da bi sami po svetu hodili. A odnosi so včasih vse prej kot enostavni in letošnje leto nam bo postreglo z vsem, razen s preprostim. Prisluhnite sebi, upoštevajte svoj notranji glas. Obenem pa prisluhnite očitkom, kateri se vedno nova ponavljajo. Nihče izmed nas še ne zna vsega početi prav in to tudi ni namen. Namen je učenje, rast in razvoj. Marca imamo priložnost zoreti na poseben način.

Poslušajte svojo intuicijo in jo razlikujte od želja, užaljenosti, pomanjkanja… Intuitivni uvid je vedno miren. Je preprosto prenos informacij in ni čustveno obarvan. Čustva se sprožijo kot posledica informacije. Kadar smo najprej čustveni in nas nato nekaj spreleti, običajno ne gre za intuicijo.

Kdaj ste bili na zadnje v naravi, obdani le s svojimi mislimi?

Upoštevate uvide in šesti čut?

Zaupate sebi in lastni modrosti?

Duhovno delo

Prepoznavanje prirojenih talentov

Povezovanje

Število življenjske poti 1
Naj vam domišljija ne nagaja pri presoji kaj je in kaj ni prava pot za vas. Lahko bi nekoliko preveč rožnato dojemali dane okoliščine.

Število življenjske poti 2
Premagajte strah. Ne bojte se izpostaviti. Če imate občutek, da vas ljudje ne vidijo in ne upoštevajo, je potrebno spregovoriti. Kdo ste?

Število življenjske poti 3
Izpeljete svoje nenavadne ideje, ali ostaja pri zamislih? Tokrat delujte drugače in izpeljite običajen navdih na nenavaden način.

Število življenjske poti 4
Čustva bodo vodilo ta teden. Kako čustvujete? Opazujte kaj občutite in kako se počutite. Veliko odgovorov vam prinašajo.

Število življenjske poti 5
Iščete resnico ali od nje bežite? Zdaj ni čas za spremembe temveč za pogled v sebe. Raziskujte zakaj delujete na določen način.

Število življenjske poti 6
Odločnost ne zajema prepričevanja in dokazovanja. Vi ste kdor ste. Stvari so kot so. Premlevanje vedno znova ni produktivno.

Število življenjske poti 7
V sebi nosite vse potrebno za zdravljenje največjega razočaranja. Si boste drznili pokukati vanj? Napredek čaka po tem koraku.

Število življenjske poti 8
Obdaja vas energija prihodnosti, zato ne podoživljajte preteklosti. Delujte na nov, bolj zrel način. Zdaj. Ne jutri. Uspeh čaka.

Število življenjske poti 9
Rodili smo se, da bi se učili. Bodite odprti naukom, zato najprej umirite svoj ego. Učenje ni kritika trenutnega stanje.

Z Ljubeznijo za vas, avtorica, numerologinja, motivatorka in osebni coach, Lili Sorum