NuMeRoSKoP 6. – 12. 1. 2020: Spregovorite!

NuMeRoSKoP 6. – 12. 1. 2020: Spregovorite!

Lekcije tedna: 

Nihče izmed nas ne zna misli brat.

A zato obstaja magični postopek, ki pri tem pomaga.

Imenuje se: pogovor.

Seveda nas včasih sogovornik narobe razume ali pa nas ne želi slišati. A vedno je naša lastna odgovornost, da se potrudimo pravilno povedati in izraziti svoje mnenje. Če nam ne gre v prvo, poskusimo znova in predvsem, drugače.

Letošnje leto prinaša največ sprememb ravno na področju komunikacije ter odnosov. Drugi teden v letu bo prinesel prve namige kaj konkretno to za vas pomeni. Zdaj ni čas, da krivite druge. Vprašanje tega tedna je: kaj sem sam storil, da sem doprinesel k tej situaciji, ki mi ni všeč?

Tudi, če v vašem življenju ni nobene pereče situacije, ki bi potrebovala pogled vase, si ga vseeno privoščite. Samo leto 2020 nam bo pomagalo prepoznati drugačno plat na nas samih.

V tem času bi lahko opazili, da se je vaše mnenje o določenih osebah, navadah, načinu razmišljanja in predvsem dojemanju sveta in življenja spremenilo. Kako pa se je spremenilo vaše mnenje o vas samih?

Vedno znova se vprašajte: kako bi se tega lahko lotil/a drugače in v tem uživajte! Raziskujte možnosti na katere še nekaj mesecev nazaj ne bi niti pomislili.

Z Ljubeznijo za vas, avtorica, numerologinja, motivatorka in osebni coach, Lili Sorum