NuMeRoSKoP 20. – 26. 4. 2020 Naučimo se sprejemati

NuMeRoSKoP 20. – 26. 4. 2020 Naučimo se sprejemati

Lekcije tedna: 

Včasih smo preveč vpeti v pehanje za uspehom in sanjami, cilji in željami, nedosegljivim, celo v preteklost in strah, da pozabimo sprejemati.

Kdaj ste nazadnje preprosto sprostili energijo in sprejemali?

Celotno leto nas uči zdrave srednje poti, katero je včasih težko razbrati, kaj šele po njej hoditi. So trenutki, ko je potrebno biti zagnan in iti preko svojih mej in so momenti, v katerih je potrebno znati sprejeti dobro in sadove svojega dela. Če smo venomer aktivni in dajemo, potem ne sprejemamo. Če smo konstantno prepričani, da smo storili vse, se omejujemo in verjemite, premalo delujemo.

Pokukajte ven iz škatle udobja. Bodite drugačni. Uravnovesite svojo energijo darovanja in sprejemanja, kot pa tudi aktivnosti in počitka. Opazujte sebe, svoje telo, počutje, notranje uvide in čustva. Smo telo, duh, srce in um – v tem tednu vam prav vsi nosijo svoja sporočila.

Še posebno bodite pozorni čemu namenjate misli in čustva, saj boste ravno to hitreje priklicali!

Katere meje menite, da ne morete preseči?

Katere svoje slabosti si zanikate?

Ste ponosni na sebe?

Izpopolnjevanje spretnosti, za katero menite, da jo obvladate

Manifestiranje

Število življenjske poti 1
Za vas je ta teden zelo pomembno, da vklopite energijo sprejemanja! Ne bodite aktivni, temveč aktivno sprejemajte.

Število življenjske poti 2
Niste sami na tem svetu (če bi se tak občutek pojavil te dni), niti niste nesposobni. Brezkompromisno zaupajte v sebe in delujte.

Število življenjske poti 3
Dovolite nekomu, da vam pomaga. Morda roka v oporo ne bo prišla od človeka, temveč posebne situacije. Bodite čuječi in odprti.

Število življenjske poti 4
Domišljijo vodite v pozitivne vode. Prav nič slabega iz preteklosti vas ne more napasti in zmagati. Zdaj se boste znali braniti.

Število življenjske poti 5
Občutek varnosti nam ne daje prav nič iz zunanjega sveta, zato se poglobite vase. Varni ste. Pazite nase, a zaupajte, da ste varni.

Število življenjske poti 6
Čas je za spontanost in eno prav posebno drzno potezo. Bodite raziskovalec in oprezajte za nenavadno priložnostjo te dni.

Število življenjske poti 7
Čustva bi lahko nepričakovano izbruhnila, znotraj vas ali v vaši bližini. Prinašajo vam posebno sporočilo. Prisluhnite. Ne odgovarjajte.

Število življenjske poti 8
Pravijo, da sebe redko doživljamo pravilno. Bi dejali, da doživljate sebe ali nekoga drugega? Vrnite se v svoj center te dni. Darilo čaka.

Število življenjske poti 9
Bodite podjetni, dobro organizirani in sebi zvesti.  Prelaganje krivde na druge ne pristoji nikomur, vam še posebno škoduje v tem času.

Z Ljubeznijo za vas, avtorica, numerologinja, motivatorka in osebni coach, Lili Sorum