NuMeRoSKoP 18.5. – 24.5. Vzemite si čas za sebe!

NuMeRoSKoP 18.5. – 24.5. Vzemite si čas za sebe!

Lekcije tedna: 

Kaj se zgodi preutrujenemu otročku?

Razdražen je.

Prav nič drugačni nismo v odrasli dobi, saj vmes nismo postali robot.

Obstajajo trenutki, ko si vzemimo več časa za sebe in razbremenitev stresa. Nekateri uteho najdejo v športu, nekateri v meditaciji, morda v počitku, masaži, potovanju, branju… Ni pomembno kako se drugi razbremenijo.

Kako se VI kar najbolje sprostite?

Maj prinaša veter sprememb in vonj po drugačnosti znotraj nas samih. Mnogokrat imamo mnenje o sebi zelo drugačno od tistega, ki ga ima okolica. Dokazovanje svojega prav nekomu, ki vas ne želi slišati ali spoznati nima pomena. A dovolite, da zbodem: koliko pa vi sebe vedno znova opazujete in spoznavate?

Vsi se tekom življenja spreminjamo. V tem času bi lahko zaznali spremembe v svojih globinah, v odzivanju na stres, na bolečino, na lepe trenutke in na sebe ter naše ljube. Če boste v prehitrem pogonu, tega ne boste mogli zaznati.

Ta teden je možna užaljenost in dramatiziranje, pretiravanje – tako v pozitivno kot v negativno smer. Prespite in razmislite preden izbruhnite.

Umirite svoj um, a razgibavajte telo. Energija meseca maja bo na trenutke zelo počasna in vsem bo prijalo več miru in počitka. Ne zaspite.
 

Kdo je kriv za največjo krivico vašega življenja?

Kaj je največja krivica, ki se vam je zgodila?

Kako se ji lahko izognete v bodoče?

Več igrivosti

Ustvarjalnost

Jasno izražanje svojih čustev

Število življenjske poti 1
Temelji vašega dojemanja sebe bi se lahko zamajali. Bodite previdni pri življenjskih odločitvah. Prespite preden potrdite, ali zavrnete.

Število življenjske poti 2
Ne ustrašite in ne zajezite lastne spontanosti. Zdaj ni čas za preteklost ali podoživljanje. Kako bi drugače dojemali preteklost?

Število življenjske poti 3
Ljubezen je v zraku! Je do vas nežna, razumevajoča ali bolj mačehovska? Menite, da je ni? Ja, kje pa ste vi in ljubezen do sebe?

Število življenjske poti 4
Lažje boste razumeli otroške (ali pa otročje) zamere, ki so bile del vašega vsakdana zadnje čase. Z določenimi si pač niste podobni.

Število življenjske poti 5
Podjetno v te dni, brez omahovanja! Uredite obveznosti, prerazporedite prioritete in bodite aktivni. Boljši fokus imate zdaj.

Število življenjske poti 6
Se zdi, da se zaključki v zadnjih letih od 2012 ponavljajo? To so transformacije. Kdaj boste vi tisti, ki jo bo določal/a? Pogumno!

Število življenjske poti 7
Neka podrobnost se bo (kasneje) izkazala za ključno, zato naj se vam nikamor ne mudi te dni. Opazujte, analizirajte, bodite pozorni.

Število življenjske poti 8
Točno določen odnos bo prežemal večino vaše pozornosti. Razumite drugo plat ter ne zanemarite svoje. Izmenjava je možna.

Število življenjske poti 9
Včasih smo mali nezrel otroček in s tem ni nič narobe. V tem času boste vsaj na en način odrasli in spremenili pogled na sebe.

Z Ljubeznijo za vas, avtorica, numerologinja, motivatorka in osebni coach, Lili Sorum