NuMeRoSKoP 13. – 19. 4. 2020 Karmični teden meseca aprila bo rukal!

NuMeRoSKoP 13. – 19. 4. 2020 Karmični teden meseca aprila bo rukal!

Lekcije tedna: 

Karma ni bau bau, zato naj vam ne zbuja negativnih občutkov.

Karmični dnevi nam pomagajo dobiti drugačen, morda malo bolj samo-konstruktiven pogled na našo preteklost in lastna dejanja. Zato se običajno takrat zadeve premikajo bolj počasi in pa radi kar sami kompliciramo.

Kateremu dejstvu se želite na vsak način izognit?

Teden se prične s karmičnim datumom in sledijo mu vsi karmični dnevi meseca (13, 14, 16 in 19). Na te datume bodite še posebno pozorni na občutke, ki bi se lahko pojavili – predvsem, če so povezani z nečim, kar je (ali naj bi bilo) že zaključeno. Kakšno sporočilo vam nosijo? Predvsem se je za vprašati ali je resnično končano, ali nemara je potrebno sprejeti nekaj o sebi ali izluščiti nauk.

Število 16/7 povezujemo z lastno suverenostjo. Dobro vemo, da so okoli nas mnogi polni samih sebe, nekateri pa se krepko premalo cenijo. Zdaj je čas, da se ne ubadate z okolico, ampak s seboj. Se precenjujete ali podcenjujete?

Smo v letu, za katerega so značilna dvojna merila, zato bodite kot neodvisni novinar: opazujte, zaznavajte, precenjujte…sebe. Raziskujte kako ste lahko najbolj kvalitetna verzija sebe, bolj sočutni in duhovno zreli ter v integriteti – seveda ne le v teoriji, temveč tudi v praksi.

Katerih kritik ste največkrat deležni?

Koliko resnice je v njih?

Kaj sebi najbolj očitate?

Duhovno in osebnostno rast

Razreševanje preteklosti

Delo na sebi

Število življenjske poti 1
Pazite na svoj ego v tem času. Zelo verjetno je, da bo imel vsaj en izbruh. Nekomu lahko pomagate pri okrepitvi samozavesti.

Število življenjske poti 2
Sprejmite nekaj lepega, za sebe. Ne razmišljajte takoj kako bi to delili naprej z nekom drugim. Sprejmite nekaj lepega za sebe.  Uživajte.

Število življenjske poti 3
Čas je za bolj drzen in nov način razmišljanja. Kako lahko najbolj učinkovito napredujete v življenju? Dajete zdaj zares vse od sebe?

Število življenjske poti 4
Povezovanje s sebi podobnimi nas lahko zelo okrepi, pa tudi nekoliko poleni (no, kaj ni res?). Kdo ali kaj pa vas zdrami iz rutine?

Število življenjske poti 5
Bodite inovativno kreativni in poiščite nevsakdanje rešitve vsakdanjim izzivom. Saj, če kdo, to VI znate, kajne? Ustvarjajte!

Število življenjske poti 6
Strah bi se lahko obudil. To ne pomeni, da se mu morate kar vdati. Močni ste in tudi, če se najhujše pripeti, boste zmogli te izzive.

Število življenjske poti 7
Ne otepajte se nečesa, kar ni vam podobno, je pa tako privlačno, da ne rečem zapeljivo. Ne bi bili malo bolj seksi ko sicer? Uživajte v sebi.

Število življenjske poti 8
Ljubezen, ljubezen, ljubezen! Ljubite sebe in vse tisto, česar bi se radi znebili. Ljubezen zdravi. Morda pa vas čaka čudež te dni (pomežik).

Število življenjske poti 9
Resnica je zelo relativna, kajne? Ta teden bo na vas posebno močno vplival. Priznajte svoje napake, da bi jih lahko popravili. Saj ste le človek.

Z Ljubeznijo za vas, avtorica, numerologinja, motivatorka in osebni coach, Lili Sorum