Numerološki mesečnik: Ringa ringa raja, Ego nam nagaja!

Numerološki mesečnik: Ringa ringa raja, Ego nam nagaja!

V spodnjem video posnetku vas čaka poseben postopek rezanja eteričnih vezi ter razmejevanja vaše in tuje energije. S tem postopkom se boste lažje postavili na enakovredno mesto!
 
Ozrite se nazaj v leto 2015. Kakšna oseba ste bili? Določene lekcije, ki jih povezujemo z egom, so se že takrat pričele. Danes smo v delu cikla, ki se bo zaključil leta 2023. Leto 2019 je karmično. Na plano prinaša temnejše plati človeške narave, kot je nestrpnost do drugačnih, pohlep, škodoželjnost, rasizem in podobno. Vse to so temne plati števila 8, ki pa avgusta dodaja svoj delež celotnemu letu.
 
KAJ TO POMENI ZA POSAMEZNIKA?
Ego imamo vsi in prav je tako. Sam po sebi ni nikakor slab. Tudi mi, kot človek, sami po sebi nismo slabi, naša dejanja pa imajo lahko negativen učinek. Spomnimo se, da je Hitler trdno verjel, da je svoji duhovni poti ter, da je človeštvo potrebno očistiti.
 
Vsakdo izmed nas meni, da ima prav. Zato pa je v prvi vrsti potreben pogovor in izmenjava nasprotujočih si mnenj, da si lahko razširimo obzorja, morda dobimo potrditev ali pa opazimo, da se spreminjamo.
 
KONKRETNI NASVETI:
Raziskujte drugačnost! Berite o drugih kulturah in običajih. Sprašujte za mnenje ljudi, ki so vam različni. Opazujte svoje odzive: se pojavi odpor, ko pomislite na osebo druge narodnosti, veroizpovedi, spolne usmerjenosti, …?
 
Situacije, v katerih boste vi ali pa soudeleženec ravno obratno razumljeni, bodo del avgusta. Namen? Vadimo se v strpnosti, sprejemanju drugačnosti in povezovanju.