Numerološki mesečnik: Marca čustveno, umetniško in malček otročje!

Numerološki mesečnik: Marca čustveno, umetniško in malček otročje!

Stopamo v mesec, ki bo zbezal našega notranjega otroka na plano in z njim tudi morebitno čustveno nezrelost ter razposajenost. Pomlad je v zraku, in mi z njo brstimo!

Obeta se nam mesec prebujanja naše nežnejše plati, zato bi lahko bili bolj ranljivi in pa tudi nekoliko bolj nagnjeni k dramatiziranju. Pazljivo z izbiro besed, saj lahko stavite, da vas bodo ta mesec večkrat narobe (seveda bolj negativno) razumeli.

Spomladi se prebuja narava in z njo nove možnosti. Iščite izvirne rešitve starih težav in, če ste se zagozdili v odnosu ali navadi, se je lotite tako kot bi se je lotil otrok: premočrtno. Kar prikličite si v misli prizor otroka, ki želi čokoladko pri blagajni. Nič kaj se ne ozira na okolico ali na dejstvo, da je morda ravnokar že jedel sladkarije. Brez kančka slabe vesti je osredotočen na svoj cilj, ki ga bo skušal doseči s prikupnim pogledom, filmskim nasmehom, rotečim glasom ali pa prodornim jokom, katerega ton bi si želela vsaka policijska sirena. Osredotočite se in uporabite domišljijo, saj se bojim, da cepetanje ne bo pomagalo, ali pač? Vsi poznamo ljudi, ki se v odrasli dobi obnašajo podobno triletniku, ko so užaljeni. Pripravite se na okrepljene pritožbe tistih, ki so se ujeli v vlogo žrtve. Bodite dovolj samokritični ter opazujte tudi sebe ali se vam nemara ne zgodi kaj podobnega.