Numerološki mesečnik: Maja bo pokalo po šivih!

Numerološki mesečnik: Maja bo pokalo po šivih!

Obeta se nam zanima kombinacija vpliva števil 2019 (leto), 5 (maj) in 8 (vibracija maja v letu 2019). Na kratko: nihanja, potreba po svobodi, izzivi ega in pa preboji, preobrati ter intenzivno doživljanje!
 
Obstajajo obdobja v katerih se vse premika počasi in lenobno.  Če smo iskreni, že nekaj časa ni bilo takšnega obdobja, kajne? Zdi se, da iz ponedeljka pademo v petek, vikend izgine, pa smo spet prvega naslednji mesec in ravnokar je bilo novo leto. 
 
Maj bo oddajal podobno energijo.
 

OPOZORILO!

Obdaja nas močne energija manifestiranja, zato bodo naša dejanja imela močnejši učinek kot sicer. To bo predvsem opazno na področju boja za premoč.
 
Na svetovnem odru bomo opazili povečano aktivnost gibanj za zaščito zatiranih in pa seveda tudi aktivnosti samih zatiranih in manjšin. Zdelo se bo, da (nam) poka po šivih in prva krhanja dosedanjih sistemov bodo tako očitna, da jih ne bo več moč zanikati. Seveda pa se bodo osebe na položaju oblasti odzvale s mero še agresije in obrambe.
 
Podobno velja v medsebojnih odnosih. Če imate opravka z bully-ji, lahko pričakujete, da bodo občutili večjo potrebo po dokazovanju svoje moči. Morda boste to opazili tudi pri sebi – vsem nam bo ego nagajal. To ni nujno slabo! Predvsem tisti, ki se težko postavijo za sebe in le stežka izrazijo svoje mnenje, kadar se ne strinjajo, bodo tako lažje zbrali pogum.