Numerološki mesečnik: April bo izstopal!

Numerološki mesečnik: April bo izstopal!

Energija meseca aprila spreminja dinamiko, ki smo je bili do sedaj vajeni. Dobrodošli v edini mesec tega leta, v katerem bodo čustva obvladljiva. V ospredje se postavlja um in prinaša boljše razumevanje preteklih razočaranj ter tudi razlogov za srečo. Lažje bomo trezno razmišljali, pravilno presojali in se razumsko odločali. Izkoristite ta mesec za analiziranje sebe in duhovno rast, saj lahko zelo napredujete. 
 
Obeta se nam nekoliko bolj umirjen mesec, ki pa bo energijsko posegel v naše korenine, nas povezal (ali pa odvezal) z energijo naših prednikov zato s stališča duhovne numerologije govorimo tudi o kolektivni karmi in pa karmi vaših prednikov.
 

Odločite se

Zdaj je čas razmisleka. Vzemite si čas za tehten razmislek. Pretehtajte svoje možnosti in ji predvsem raziščite. Vse prepogosto smo preveč ujeti v svoj kalup in smo kot konjiček s plašnicami, ne gledamo levo in desno ter ne prepoznamo možnosti in priložnosti, ki niso znotraj nekega ustaljenega območja delovanja. Cona udobja v resnici ni udobna. Tudi kadar predolgo sedimo v razmajanem kavču, nas boli križ, kajne? Podobno se zgodi kadar smo v območju ugodja predolgo, prične nas žulit. Ampak, dokler tekate in lovite svoj rep med obveznostmi ter mašili (denimo TV novele, rumeni tisk, socialna omrežja in podobno) pa se s seboj v resnici ne ubadate. Lahko bi dejali, da ne živite le mimo svoje druge polovice ali mimo življenja, ampak kar mimo sebe. Imate občutek, da se drugim ''dogaja'' kot pravijo mladi, vam pa ne? Se vam na trenutke zdi, da gre življenje mimo vas in brez vas? Tak občutek bi se lahko pojavil aprila.
 
 
Kdo ste VI je vaša odločitev.
Kako se obnašate je vaša odločitev.
Kaj počnete je vaša odločitev.
 
 
Zato, stopite ven iz vseh omejitev, pa naj gre za finančne ali fizične, kakršne koli, ter poiščite način naokoli! Če se vam zdi nemogoče, da bi dosegli, kar si želite, prosim, poiščite ljudi, ki so imeli še večje omejitve pred seboj in so jih presegli. Internet je poln inspirativnih posnetkov oseb brez udov, ki tečejo na maratonih in premagujejo vse možne fizične omejitve – imajo oni kaj posebnega, česar vi nimate? 
 
 
Imajo prepričanje, da zmorejo.
Saj veste, če se boste prepričevali, da nečesa ne zmorete, tega niti poskusili ne boste, kaj šele, da bi uspeli.
 

Potreben bo trud

Nahajamo se v času, v katerem bodo odgovorne izbire in vložen trud prinesle rezultate, a ne takoj. Ti se bodo dokončno razcveteli nekako do avgusta. Opozoriti vas moram, da se bo izogibanje odgovornosti in izmikanje delu ter nezdrave navade nekoliko bolj hitro povrnile. Življenje vas bo nemudoma za ušesa.