NUMERLOŠKI MESEČNIK: Januar. Prvi preobrati pred vrati!

NUMERLOŠKI MESEČNIK: Januar. Prvi preobrati pred vrati!

S temo se je potrebno soočiti, da bi jo lahko razsvetlili. Prvi vplivi števila 19, karmične končnice letnice 2019, bodo tako vidni že takoj v pričetku prvega meseca. Guncala nas bosta tako Sonce kot Luna, saj se nam obetata sončni in lunin mrk.

Januarja se ozrimo v preteklost. Analizirajmo svoje slabše odločitve. Če bi danes lahko potovali v preteklost, kaj bi spremenili? V katerih situacijah bi ravnali drugače in zakaj? Kaj menite, da bi bil rezultat drugačne izbire?

Pravijo, da je vse za nekaj dobro in običajno je temu res tako. Ko z bolečino in sočutjem prebiramo o grozodejstvih, ki se dogajajo po svetu, se opomnimo, da je nek namen za vsem tem. Kakšen?

Kolektivna zavest si ti, sem jaz, smo mi vsi!

Kolektivna zavest se ne bo spremenila, dokler se globalno ne pričnejo premikati valovi energije in naše miselnosti. Če se nam zdi, da smo bolj napredni od ljudstev, katere zgodovina opisuje kot divjake, poglejmo še enkrat. Kaj se tudi sredi bele Ljubljane in naše lepe Slovenije ne dogaja popolnoma isto kot drugod po svetu – pri nas ženske niso tepene, otroci ne zlorabljeni? Dobro in slabo ni vezano na vero, na barvo kože, kraj ali časovni okvir. Neke osnovne zakonitosti teme in svetlobe veljajo za vse in povsod. Kriteriji kaj družba dojema kot sprejemljivo pa se spreminjajo. Čas je, da jih spremenimo tudi mi! In to je mnogokrat namen za srceparajočimi dogodki, ko preprosto več ne zmoremo ne, da bi se zganili.

Kaj to pomeni za vsakega posameznika?

Torej, kako lahko sebi odpustite vse, kar menite, da ste počeli slabo in zaprete knjigo preteklosti? Namreč, to je namen nihanj v januarju. Pustiti preteklost za seboj in se odločiti kakšno prihodnost ustvarjamo danes.

Veliko je in še bo govora o Karmi v tem letu. Zavedajte se, da Karmo niste ustvarili le v preteklih življenjih – ustvarjate jo tudi sedaj.