Nov začetek ali beg pred preteklostjo

Nov začetek ali beg pred preteklostjo

Lekcije 19. tedna:

Ni vse zlato, kar se sveti bo rdeča nit tega tedna. Nekaj ​​(ali nekdo) novega bi se lahko zdelo, da je tako zelo popolno, zato lahko preverite: je res tako super, ali si lahko želite, da stran od nečesa (nekoga), ali se vam ne bi bilo treba posvetiti z nečim neprimernim?  
 
 
Deležni bomo sveže energije in pa občutka, da smo tako ali drugače močnejši. Bodite pazljivi, da ta občutek ni le mašilo, saj bi se kaj hitro lahko zgodilo, da se bo pojavila situacija ali oseba, ki bo godila našem egu in nas mamila k nečemu novemu, namesto, da bi ali korektno dokončali ali pa popravili staro. 
 
Nahajamo se v devetnajstem tednu, ki bo vsaj na eni točki ponudil mačka v žaklju. Lahko bi se izkazal za nežnega mucka ali pa napadalno zver. Odvisno bo od vašega pristopa in lastne zrelosti. Najverjetneje boste čutili potrebo po potrditvi in si želeli na tak ali drugačen način biti bolj neodvisni, samozavestni ali pa v položaju moči. 
 
S tem ni nič narobe. Kako se tega lotite pa kaže na stopnji vaše lastne zrelosti in pa občutka odgovornosti tako za sebe kot za druge.
 

Kaj to pomeni?

Razmislite prednastavite. Ne odzivite se tega impulzivno, užaljeno ali celo žaljivo. Vdihnite v umiriti glas, preden objavite pogovor, spletna stran je zelo možna tudi, da bo vaš sogovornik vaše besede dojel kot napad.