Ne razumete življenja? Vladajo mu 4 posebni zakoni!

Ne razumete življenja? Vladajo mu 4 posebni zakoni!

Svoje življenje pogosto analiziramo, tuhtamo: zakaj ravno nam, se je moral pokvariti avto? Kako to, da smo srečali določeno osebo, ravno ob istem času, ko se nam je pojavila v mislih? Kako bi bilo, če bi sprejeli drugačno odločitev?

Našemu življenju vladajo številni zakoni, ali bolje rečeno zakoni privlačnosti. Kar mislimo, tudi privlačimo. In verjemite, največkrat privlačimo, česar si v resnici ne želimo, vendar je vse to nujno potrebno!

 

Oseba, ki se pojavi v našem življenju, je tu zato, ker mora biti!

Se kdaj vprašate: “Zakaj "za vraga" sem se znašel v tem odnosu? Kaj počnem s to osebo, kaj ona želi od mene? Nihče, resnično nihče ne pride v naše življenje slučajno.

 

Vsi se srečujemo z določenim namenom in načrtom: da doživimo določeno izkustvo, se naučimo lekcije, da se zavedamo, kaj nosimo v sebi, zakaj živimo in kaj nam je namenjeno.

 

Kaj se je zgodilo, se je moralo zgoditi, točno tako kot se je

Velikokrat se mučimo z mislimi: “Da bi le naredila to, ali kaj bi bilo, če bi se odločila drugače.” Brez smisla razmišljate! Tako kot je bilo, je moralo biti. 

 

Pomembno je, kako razmišljate in delujete v tem trenutku, to je vse, kar v resnici šteje.

 

Nič, kar se je zgodilo v preteklosti, ni moglo biti drugače, niti ne morete spremeniti. Vse, vsaka še tako majhna podrobnost je takšna, kot je morala biti - da smo se naučili lekcije. Nekoč, ko boste pogledali nazaj, boste ugotovili, da je življenje v resnici popolno. Da je bil vsak dogodek pomemben košček mozaika, ki je bil potreben za izpolnitev tega kar ste sedaj. Tudi razočaranje kot vsak padec.  

 

Vse se zgodi v popolnem času, točno takrat, ko smo pripravljeni

Želite končati faks, pa vam nikakor ne uspe napisati diplome? Bi si želeli povečati družino, in ne uspe? Zgodilo se bo takrat, ko boste pripravljeni in ko se morajo, nič prej in nič pozneje.  Vesolje ve, kako delujete. 

Včasih se stvari ne zgodijo takrat, ko bi si želeli. Preprostno se ne morejo, ker vesolje ve, da še niste pripravljeni. Ker moramo prej še nekaj spremeniti pri sebi. Morda nimamo dovolj poguma, da stopimo korak naprej.

 

Včasih moramo razčistiti odnose iz preteklosti, da se lahko pojavijo novi in lepši. Včasih moramo opustiti način razmišljanja, družinske vzorce, da lahko ustvarimo, kar si želimo.

 

Konec nečesa, resnično pomeni konec

Veliko ljudi ima težave s sprejemanjem koncev: zveze, službe, in dobrih odnosov. Zataknejo se v proces žalovanja, smiljenja samemu sebi in ne morejo naprej. Vsi se srečujemo z zaključki. Življenje je nenehno spreminjanje. Vse ima svoj začetek in konec. Odnosi imajo svoj konec, življenje se nekje konča, da se lahko prične novo.

 

Ko se nekaj konča, se konča, ker je čas, da se. Konec pomeni najboljšo rešitev za nas, vendar se je mi takrat seveda še ne zavedamo.

 

Sprejmanje zaključkov nam prihrani veliko količino energije in nam podari mir, s katerim lahko brez večjih težav potujemo skozi življenje. Ob vsakem koncu pa bi se morali veseliti novih začetkov. 

 

Vse, kar se nam v življenju zgodi, se zgodi z določenim namenom. Privlačimo, vse kar rabimo, da spoznamo lastno bit in poslanstvo. Vse se zgodi, ker se mora.