Koronavirus in numerologija

Koronavirus in numerologija

Numerologija je izkustvena veda, ki proučuje vpliv števil kot simbolov nebesnih teles na lastnosti ljudi, njihove darove, sposobnosti in izzive, ki jih imajo. S stališča simbola ima vsako število posebne lastnosti. Z razlago teh simbolov lahko pridemo do spoznanj, kaj in zakaj se nekaj trenutno dogaja, in kam se energija premika v prihodnosti, znotraj nas in okoli nas. Torej nikakor ni prerokovanje, numerologija ''ne vidi'' v prihodnost in kaj se bo zgodilo (npr. pojav virusa) ampak kaj kot premik, posledica, izziv in blagoslov se dogaja v danem obdobju. Poglejmo torej, kaj nam o pojavu virusa ravno leta 2020 povedo števila.

Numerologinja Lili Sorum pravi, da imamo dobro novico saj, da število 0 v letnici 2020 pomeni tudi, da bo koronavirus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. 

Leto 2020 je leto spopada med Svetlobo in Temo. To se bo na osebni ravni odražalo predvsem v naših odzivih, ki bodo izhajali ali iz Ljubezni in zaupanja (Svetloba) ali pa iz strahu (tema). Pričakujemo lahko težke izzive, in koronavirus, se bojim, je le prvi izmed.

Seštevek letnice 2020 je 4. To število povezujemo s fizičnim telesom in tudi zdravjem. Zanimivost: Kitajska je letos v letu 4, zato ni presenetljivo, da se je bolezen tam pričela. Slovenija je letos pod vplivom števila 8, zato predvsem delamo na lastni organiziranosti in učinkovitosti. Izjemno očitno bo, kje ”škripa”.

Same številke, ki sestavljajo letnico, pa doprinašajo sledečo razlago: zaradi vpliva števila 2, ki simbolizira povezovanje, komunikacijo, odnose, lahko sklepamo, da bo šlo v primeru bolezni za hitro prenosljivo bolezen, ki bo šla (vpliv števila 0) na ”vse ali nič”. Torej, ne bo kaj dosti izbirala kdo se lahko naleze. Celotno leto zaradi dveh ničel označuje čas pretiranih reakcij, zato lahko zelo hitro zapademo v paniko (kar jasno dokazujejo pretepi v trgovinah zaradi toaletnega papirja) ali pa zadevo popolnoma ignoriramo (vidimo tudi posnetke še vedno se zabavajočih ljudi v barih – kjer so še odprti).

Dobra novica je, da lahko število 0 pomeni tudi, da bo koronavirus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Seveda ne bo izginil, seveda bodo posledice še vedno občutne, a predvidevati je, da bo popustil panični strah, da bomo pomrli.

DELAJTE NA SEBI
Strah pred smrtjo, predvsem kadar gre za bolezen, je prvinski strah, ki nas je sposoben popolnoma prevzeti in ohromiti. Pokažejo se najbolj grde plati človeštva: sebičnost, pohlep in zloba, škodoželjnost. Opazujte misli, ki vas obhajajo: ste obsojajoči do ljudi, ki so potovali, morda ga privoščite nekomu, ki vam ni pri srcu, ste v fazi "poskrbeti moram zase, za druge me ne briga"… Kakšni občutki se zbujajo ob novicah?

PREVIDNI, NE PANIČNI!
Bodimo previdni, poskrbimo za sebe, pripravimo se in bodimo pozitivno naravnani. Čistite površine (predvsem mobitel), plačujte s kartico in ne denarjem, saj virus lahko ostane na trdi, gladki površini do treh dni. 

POMAGAJMO STAREJŠIM!
Za njih je virus najbolj nevaren, zato (tudi, če jih ne poznate) ponudite svojo pomoč. Naj ne hodijo v trgovino, lekarno itd. Povprašajte sosede, sodelavce, znance, kaj jim prinesete in jim poleg špecerije, podarite čokolado. Če vidite starejšo osebo na parkingu pred trgovino, se ponudite, da vi opravite nakup, naj počakajo zunaj.

Naj ne bo to čas strahu. Naj bo čas Ljubezni, povezovanja in pomoči.
Zmoremo?
Pa seveda zmoremo!

Z Ljubeznijo za vas, avtorica, numerologinja, motivatorka in osebni coach, Lili Sorum