Januarja 2020 poskusite drugače!

Januarja 2020 poskusite drugače!

Januar obljublja nenavadne trenutke!

Januar je običajno čas počitka po novoletnem rajanju in pa čas, ko pišemo novoletne zaobljube. No, tokrat bomo posegali po drugačnem, eksotičnem in nenavadnem. Bodite zvedavi, odpri in igrivi. Uživajte v tem času, ki prinaša drugačen pogled na svet!

Januar na nas vpliva z vibracijami števila 5, zato si drznite vse, česar si do sedaj še niste upali!

Ob numerološki napovedi v video posnetku pa si boste pogledali še iz kje izvira ime Krvavec ter kako je lahko pri 43 stopinjah ledeno mrzlo,  in še se bo našlo kaj zanimivega s potepov!

 

Presenečenje in sporočilo za 8-letnega Filipa ob prisrčni zgodbi učiteljice, ki je postala učenka! Prvič učenje numerologije. Ogledali si bomo aerial dance s Tamio Šeme. Z nami Jakob Kapus - beseda bo tekla o zdravljenju preko gibanja, jogi, meditaciji in zdravem načinu življenja.

Januar je tu, pa kaj ni bilo ravnokar novo leto?

Zadnjih nekaj let je bilo kar dinamičnih, kajne? Tudi leto 2020 ne bo nič drugačno.

Vprašanje, ki si ga vedno znova postavljajmo letos naj bo: kakšna je druga plat zgodbe?

Zaradi močnega vpliva števila 2 se soočamo s potrebo po bližini, povezovanju in sodelovanju. Vsekakor je to lažje, če smo si med seboj podobni, kajne? Vseeno pa se več naučimo v raznolikem okolju ter drugačnosti kot pa v vedno ”istem bazenu”.

Kaj to pomeni?

Iščite drugačne poglede, raziskujte tuje in do sedaj nepoznano. Poskusite drugačne vrste prehrane in opazujte vpliv na vaše počutje. Pojdite drugam v trgovino, na sprehod, na dopust, v kino, … Počnite vse kolikor je možno drugače in se opazujte. Če jeste hitro, se potrudite jesti bolj počasi. Če se tuširate z vročo vodo, poskusite sedaj bolj hladno. Če ste kategorično proti nečemu, se poglobite v  argumente za to – še vedno veljajo?

Zakaj?

Časi in ljudje se spreminjamo. Določen pogled na svet je bil morda primeren 10 let nazaj, danes ne več.

Energijo januarja lahko najbolje porabite tako, da raziskujete sebe, svoje spremembe in pa novosti v svetu. Eksperimentirajte. Spremenite svojo pričesko, način oblačenja. Bodite več na prostem. Potujte (sedite se na vlak in peljite 4 postaje – izstopite in bodite najstniški turist).

Zaradi močnega vpliva števila 2 stopamo v čas sprememb odnosov. Zato ne ostajajte v stari energiji, v paradigmah, ki so zastarele. Stopite ven iz svojega območja ugodja in prehitite močne energije števila 2020.

Raziskujte sebe, da bi spoznali nov svet.

Svoj svet.

Januar bo čas novic, ki nas bodo sila presenetile. Možno je, da se bomo soočali z nepričakovanimi spremenljivkami. Dobra novica je, da se večino nenavadnega, ki se bo zgodilo januarja, znova spremenilo do oktobra. Torej, povedano bolj preprosto: ne pričakujte dolgoročnosti. Tudi ”to” bo minilo.

JANUAR pomembni datumi:

1. 1. 2020 - odločitev iz Ljubezni do sebe

10. 1. 2020 - določite novi jaz za leto 2020

11. 1. 2020 - super dan za delo na samopodobi

22. 1. 2020 - postavite si dolgoročne cilje

Z Ljubeznijo za vas, avtorica, numerologinja, motivatorka in osebni coach, Lili Sorum