Čaj in popolno sproščanje telesa

Čaj in popolno sproščanje telesa

Topli jesenski dnevi se počasi spreminjajo v mrzle zimske dni in nikakor ne smemo pozabiti na razvajanje svojega organizma.


Kako razvajati organizem?

Ljudje se razvajamo na različne načine, vendar obstaja kombinacija, ki nas popeljejo v popolno razvajanje. Pravijo ji magična kombinacija le na žlico ali kot dodatek čaju. Med in cimet sta namreč dodatka, ki ju uporabljamo v gospodinjstvu in pravimo jima tudi »vrelec zdravja«.  Čaji raznih okusov z dodatkom medu in cimeta delajo čudeže. Od zmeraj je namreč znano, da je kombinacija medu in cimeta zelo zdrava izbira z blagodejnimi učinki na telo. Med je poln antioksidantov, vitaminov in mineralov. Odličen je, saj pomirja, omogoča sprostitev, boljša spanec, pozitivno vpliva na prebavila in deluje antioksidativno. Uporablja se tudi v kozmetiki, ker pomirja razdraženo kožo. Se pa prav tako že tisočletja uporablja za zdravljenje ran, saj le te pospešeno celijo. Danes pa ga po večini uporabljamo kot dodatek čaju. Prav tako odličen dodatek čaju je tudi cimet, ki vsebuje številne lovilce prostih radikalov in ravno antioksidanti upočasnjujejo staranje. Uporaba cimeta zmanjšuje raven slabega holesterola in pozitivno vpliva na delovanje srca. Ob uživanju medu pa krepimo krvne celice, da se le te lažje bojujejo proti boleznim.


Kaj pa popolna sprostitev?

Obstaja tretma, ki mu v najslabšem primeru lahko pravimo odlična masaža in v najboljšem primeru kar celostna sprememba življenja na bolje. Gre torej za zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v telesu in nasploh v življenju. Učinki tretmaja se od osebe so osebe razlikujejo. Pri nekaterih izginejo določene bolečine, pri nekaterih razne prepreke, spet drugim se življenje obrne na bolje.
Tretma Access Bars je metoda aktivacije 32 točk na glavi z nežnim dotikom, s katerim se brišejo energetske blokade iz podzavesti na vseh področjih življenja. Izmerili so namreč, da možgani nekje po 15-ih minutah izvajanja tretmaja Access Barsov preidejo v theta stanje oziroma v stanje popolne sprostitve. S tem se aktivira samozdravljenje na psihičnem in fizičnem nivoju in odpre se prostor zavedanja v življenju. Ob rahlem dotiku 32 točk na glavi, sprostimo ves naboj, ki se je v nas nabiral bodisi v povezavi z zdravjem, izgledom, žalostjo, denarjem, neuspehi, spolnostjo, … S tem se v možganih zgodi sprostitev energije (razelektritev), ki je ujeta v možganih ali v telesu. Se pravi poenostavljeno rečeno, pride do »čiščenja« nepomembnosti, ki nas omejujejo in otežujejo v življenju. Z dotikom se brišejo omejitve na področju odnosov, kreativnosti, zavedanja, kontrole, komunikacije, zdravljenja, hvaležnosti, žalosti, radosti, umirjenosti, moči, sanj, telesa, spolnosti,…
Barse lahko prejemajo popolnoma vsi in zanje ni omejitev ali kontraindikacij. Se pravi, otroci, mladinci, starejši, nosečnice, skratka vsi. Razen tisti ne, ki ne želijo, da se za njih življenje spremeni na bolje.


Kaj s tretmajem pridobimo?

V prvi vrsti vsekakor lahkotnejše življenje, zdravje, boljše počutje, manj ali nič stresa, boljše psihično in fizično zdravje, konec glavobolom, konec težavam z odvečnimi kilogrami, boljše vsesplošne odnose, več denarja, uspehe na vseh področjih, več spolnosti in boljši spanec. Izbira je vaša. Ste pripravljeni življenje spremeniti na bolje?
Z individualno prilagojenim tretmajem (traja 60-90minut) se počistijo omejitve iz življenja in omogoči se lahkotnost na vseh področjih. Spremembe so opazne že po prvem tretmaju. Kako je lahko še boljše kot to?