Prekmurki z najbolj zdravima prehranskima blogoma v Sloveniji

Prekmurki z najbolj zdravima prehranskima blogoma v Sloveniji

V Celju je 17. in 18. marca 2018 potekal bogat sejemski vikend. Na celjskem sejmišču so namreč potekali 23. sejem Flora, 17. sejem Poroka, 14. sejem Altermed, 41. ApiSlovenija, 3. festival hrane in pijače Kulinart ter 3. Festival kave Slovenija.

Na sejmišču se je predstavilo več kot 480 razstavljavcev iz Slovenije in tujine. Na šestih sejmih in festivalih smo videli bogat razstavni in spremljajoči program, ki je obiskovalcem ponudil veliko. Obiskovalke in obiskovalci so med bogato ponudbo lahko prišli na svoj račun. Med drugim se je dalo najti ponudbo vsega za pomladni začetek del na vrtu, na svoj račun pa so prišli tudi vsi, ki si prizadevajo za zdravo in uravnoteženo življenje, pa čebelarji in bodoči mladoporočenci ter ljubitelji kulinaričnih dobrot in odlične kave.

Tudi Pomurke in Pomurci smo imeli na sejmu svoje predstavnice in predstavnike. Še posebej sta se izkazali Sonja Kramar in Urška Fartelj, ki sta prejeli prvo oziroma drugo mesto za najbolj zdrav prehranski blog v Sloveniji. Slavila je Kramarjeva z blogom "Brezgrešne sladice", Farteljeva pa je prepričala z blogom "220 stopinj poševno". Izbira je sicer potekala v sklopu sejma Altermed.