05. April, 2019 14:36

NuMeRoSKoP od 8. do 14. 4. 2019: Na sveže se zaljubite vase!

Lekcije 15. tedna:

Kdaj ste bili na frišno zaljubljeni? Ste sploh kdaj imeli sebe tako radi kot ste ljubili osebo, v katero ste bili najbolj zaljubljeni? Bi dejali, da sebi bolj popuščate kot drugim? Ravnovesje med seboj in okolico je seveda težko ohranjati, a ravno to je lekcija tega tedna. Enakovredni ste vsakemu bitju na temu svetu. Morda se postavljate nas svoje bližnje, ali pa pod njih – ni pomembno, saj v resnici ste enaki, nič boljši in nič slabši. 
 
 
 
Pridejo trenutki, ko smo nase jezni in nas vse moti na sebi. In pa trenutki, ko se popolnoma sprejmemo in imamo radi. Katerih je več v vašem življenju? 
 
 
Vsak izmed nas je popoln takšen kot jaz in nihče ni brez pomanjkljivosti. Kaj se ne spominjamo z nasmehom (in glasnim smehom) ravno trenutkov, ko smo bili nerodni? No, v danem trenutku nam morda ni bilo smešno, ampak čez čas smo lahko ugledali humor v zadregi. Če bi primerjali brskanje po spominih, stavim, da ne vračate k dolgočasnim, kajne? Saj tam ni kaj za povedati.
 
 
Naj vaše življenje torej ne mine mimo vas in brez, da bi sebe ljubili. 
 
 
Energija tedna nas podpira v sprejemanju tistega, kar vi ali pa vaša družina dojemata kot vaše napake. Napak ni. Vse ima svoj namen, smisel, nauk. Poiščite ga in zdravljenje se bo odvilo samo od sebe.
 
Prisluhnite nenavadnim občutkom in pa hrepenenju po novem. Prinašata pomembne smernice za vaše življenje. 

 

Kaj ljubite pri sebi?
Česa ne marate pri sebi?
Komu bi želeli biti podobni?
 

 

Nov odnos
Nego telesa
Pogovor z materjo
 

 

 

Število življenjske poti 1
Bodite pozorni na detajle. Obeta se vam dober čas za urejanje pravnih zadev in pogodb, a bodite še posebno pozorni na droben tisk.

Število življenjske poti 2
Odločno se postavite za sebe in svoje ideje. Kar pomeni tudi, da lasten urnik prilagodite temu, kar so vaše prioritete in ne tuje.

Število življenjske poti 3
Malček bolj občutljivi bi lahko bili v prvi polovici tedna. Zdaj je trenutek za sprejemanje dobrega, zato odprite svoj srček. 

Število življenjske poti 4
Pojavile se bodo nove možnosti, zato bodite pozorni, saj ne prva ne bodo očitne. Izbirajte tiste, ki vam prinašajo več samostojnosti.

Število življenjske poti 5
Čeprav se zlahka prilagodite novim situacijam in osebam, pa se tokrat ustavite. Vprašajte se ali se prilagajate ali podrejate?

Število življenjske poti 6
Veliko radostnih trenutkov se vam obeta, zato se odprite lepemu. Pustite skrbi za seboj. Dovolj ste močni za nov začetek. 

Število življenjske poti 7
Opazili boste, da lažje razmišljate in se odločate. Zdaj je popoln čas za odmik v naravo, predvsem povezan z duhovnostjo. 

Število življenjske poti 8
Dober glas seže v deveto vas, pravijo. Glas o vas bi lahko zaokrožil okoli sveta ta teden. Ugoden čas za potovanje ali selitev. 

Število življenjske poti 9
Vse prevečkrat v svoji vnemi, da bi rešili svet, pozabite biti ljubeči do sebe in svoji bližnjih. Sedaj se jim in sebi bolj posvetite. 

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja