NuMeRoSKoP od 7. do 13. 10. 2019: Ljubezen je pot.

NuMeRoSKoP od 7. do 13. 10. 2019: Ljubezen je pot.

Lekcije 42. tedna:

Včasih se ujamemo v pasti ega in pozabimo kaj je resnično pomembno. Naše srce, vrline in dobrine, ki si jih delimo ljudje. Vedno bo v naši bližini nekdo, ki bo negativen in nas bo podcenjeval, morda celo kritiziral, a naj nas to nikoli ne prizadene tako močno, da bi postali njemu podobni.
Naj vas vodi srce!
 
Ljubezen je izraz, s katerim mnogi manipulirajo in nekateri trdijo celo, da prinaša bolečino. A ljubezen ni nič kriva. Je najmočnejše čustvo in edino, ki zdravi. Zato bi bilo smiselno, da bi imeli sami sebe radi, kajne? A kaj, ko je to včasih najtežje. Občutki krivde se kaj hitro sprožijo saj nas je večina vzgojena, da moramo vedno na prvo mesto postaviti druge.
 
 
Plemenito je, da upoštevamo okolico. A seveda je potrebno tudi razmejiti kdaj se prilagodimo in kdaj ne. Ko je nekdo v stiski, bomo seveda tej osebi pomagali. Če ste vi utrujeni, prehlajeni, žalostni, povejte, ugodite drugim ali upoštevate sebe in si vzamete potreben čas za počitek, odmik in regeneracijo.
 
 
Všeč mi je izjava Meghan Markle: ”Kako lepši svet bi bil, če bi se sami do sebe obnašali kot se do svojega najboljšega prijatelja.”
 
Energija tedna vas bo testirala. Ste sami sebi prijatelj?