26. Julij, 2019 13:43

NuMeRoSKoP od 29.7. - 4.8.2019: Presezite svoje meje!

Lekcije 32. tedna:

Pravi ljudje nam lahko pomagajo ostati na pravi poti in negovati naš pravi jaz. Ali to pomeni, da smo lahko tudi ”napačni”? Ste se kdaj počutili kot ‘napaka’? Bi dejali, da ste storili karkoli resnično groznega, napačnega in nepopravljivega v preteklosti? Je možno, da se je samo takrat zdelo tako negativno, sedaj pa ni več tako zelo hudo?
 
 
Vsak izmed nas dojema življenje na sebi lasten način. V tem ni nič narobe, dokler si medsebojno dopuščamo svobodo različnega razmišljanja, življenja in nenazadnje tudi čustvovanja.
 
Na svetu ne obstajata dve popolnoma enaki osebi, kot tudi ne oseba, ki bi se nam kot partner popolnoma prilegala. Še v vsakem odnosu sem ter tja pridejo trenutki trenja in razhajanj, zato ne iščite svoje fotokopije in ne trudite se biti tuja.
 
Ste kdor ste in v tem času je najbolj pomembno, da presežete svoje strahove, zadržke ter razočaranja, saj boste le tako lahko zares svobodno zadihali in bili najboljša izvedba sebe.
 
Meje presežemo, ko menimo, da zmoremo. V tem času bi se lahko pojavila oseba, ki bi vam pri tem pomagala. Njen namen je roka v pomoč. Najverjetneje ne gre za filmski prizor sorodne duše, s katero boste odjezdili v sončni zahod, zato se te osebe ne oklenite.

 

 

Kaj menite, da ne zmorete?
Kdo vas vedno podpira?
Komu ste vi najboljši prijatelj?

 

 

Selitev in spremembo okolja
Drugačen pristop
Spremembo izgleda
 
 

 

Število življenjske poti 1
Bi sebe opisali kot romantične? Namreč, ravno to bo rdeča nit tega tedna. Odprite se ljubezni in ne pozabite imeti sebe radi v vsakem trenutku.

Število življenjske poti 2
Ne bodite prezahtevni do sebe. Dajte si potreben čas za učenje, a vseeno bodite pozorni, da ne odlašate z neizogibnim. Tišina bo dobrodošla.

Število življenjske poti 3
Uspeh se prične z zamislijo in zaupanjem , da se bo zgodilo nekaj, kar se do sedaj še ni. Zdaj je vaš čas za uspeh zato zaupajte v nemogoče!

Število življenjske poti 4
Včasih predolgo časa vztrajate, zato se v tem času vprašajte ali nemara niste tudi sedaj, v tem primeru, preveč potrpežljivi ali preprosto, no, leni?

Število življenjske poti 5
Obdaja vas energija preboja in energije novosti. Sedaj ni čas, ko naj bi bili pri miru. Še opozorilo: nekaj/nekdo ni takšno, kot se na prvi pogled zdi.

Število življenjske poti 6
Ko k sebi spustimo prave ljudi, je življenje občutno lažje, kajne? Dovolite vprašanje; ste vi do sebe ”prava oseba”? Bodite nežnejši do sebe.

Število življenjske poti 7
Užijte dani trenutek brez analiziranja kaj se bo zgodilo v naslednjem. Ta teden bodite oseba, ki živi za TA trenutek. Uživajte ob tem.

Število življenjske poti 8
Polagate nove temelje, zato naj se vam prav nikamor ne mudi. Namenite nekaj več razmisleka morebitnim odločitvam za nekaj novega.

Število življenjske poti 9
Obeta se vam dinamičen in spontan teden, v katerem odvrzite vse skrbi. Na dopustu so. Vdihnite Življenje. Občutite ga. Občutite sebe.

 

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja