NuMeRoSKoP od 28. do 3. 11. 2019: Osvobodite se lastnih omejitev!

NuMeRoSKoP od 28. do 3. 11. 2019: Osvobodite se lastnih omejitev!

Lekcije 45. tedna:

Nihče nas ne more tako močno ovirati kot se oviramo sami. Ko ne verjamemo, da zmoremo, seveda ne bomo sebe 100% vložili v zadevo. Izgubil se bo žar, nadomestil ga bo dvom in strah ter pretirana previdnost. Kot bi vozili z ročno zavoro.
Zdaj je čas, da jo (simbolično) popustite.

Zaupanje v sebe je ključno, da bi zaupali v življenje in ne v obratni smeri. Ko verjamemo vase, verjamemo v življenje – vesolje – boga (odvisno kateri izmed pojmov vam je bližji. Sicer pa nas življenje lahko zasipa z dobrim, pa tega ne bomo znali prepoznati ali sprejeti, saj bomo pričakovali nekaj slabega. Vsi poznamo ljudi, katerim se nasmehne sreča in namesto, da bi bili veseli, trmasto iščejo nekaj slabega. Tisti znani, ”da, AMPAK…” je uničil mnogo lepega. Se kdaj pojavi pri vas?

V tem tednu prilagodite svoje želje, okrepite jih z zaupanjem v sebe in se odprite sprejemanju najboljšega, kar se lahko zgodi.

Prvi korak je vedno spuščanje preteklosti. Občutek, da ste nesposobni vam prav nič ne pomaga. Kadar ste jezni na sebe, kadar ste prestrogi, si škodujete. Bodite do sebe nežni in se raje spodbujajte.

Naslednji teden bo čas za korak naprej.

Za zdaj pa se še malo spočijte.