20. September, 2019 16:24

NuMeRoSKoP od 23. do 29. 9. 2019: Zdaj pa zares!

Lekcije 40. tedna:

Mnogokrat je težko pravilno presoditi koliko vztrajati v nelagodnem položaju, ki obljublja rast ali pač zabrisati puško v koruzo. Rast se redkokdaj odvija brez bolečine, čeprav se najlažje učimo v ljubečem in varnem okolju. Narava največkrat ne deluje tako. Bolečina ali nelagodje sta včasih pravzaprav test ali smo ali nismo predani.
 
 
Energija tedna vam bo pomagala razumeti čemu smo in čemu morda nismo več predani.
 
Ste zagnani v svojih vsakodnevnih opravilih, športu, prehrani, itd? Živite zdravo ali samo veste kaj so zakonitosti zdravega življenja? Koliko smernic in nasvetov, ki jih podarite drugim, se sami držite?
 
Uporabite ta teden za iskren pogovor s seboj ter presodite kakšne so sedaj, v tem trenutku, vaše prioritete, vrednote in načela. Ko se boste odločili, vas bo življenje samo poneslo na prave poti in vas obdalo s pravimi ljudmi.

 

 

Kdo ste bili v otroštvu?
Kdo ste bili, ko ste odraščali?
Kakšna mlada odrasla oseba ste bili?
Kakšna starejša oseba boste (tam po 100 rojstnem dnevu)?

 

 

Pogovor z družino
Delo v domu
Bolj zdrav način prehrane
Zdravniški pregled
 
 

 

Število življenjske poti 1
Sledite klicu svobode. Nekje ali na nenavaden način že predolgo časa vztrajate. Predvsem pa pretrgajte tiste vezi, ki so pravzaprav že umrle.

Število življenjske poti 2
Čustva se znova glasneje oglašajo, zato posebno pozornost namenite dolgoletnim prijateljstvom in pa partnerskem odnosu (tudi preteklim).

Število življenjske poti 3
Bujna domišljija je fantastična zadeva, dokler znamo poskrbeti tudi za tisto, kar je pomembno. Možnega zapleta ne jemljite preveč zlahka v tem času.

Število življenjske poti 4
Zdaj je vaš čas, da postavite nove temelje, gradnike in navade. Ne zamudite tega tedna. Energije vas podpirajo, zato razmišljajte pozitivno! Delujte.

Število življenjske poti 5
Pravijo, da je konec nov pričetek in so trenutki, ko to dejansko živite. Sedaj imate izjemno priložnost pozdraviti občutek izgube in osamljenosti.

Število življenjske poti 6
Prejšnji tedni so bili pokazatelj potrebe po spremembi ali pa potrditev, da ste srečni in na pravi potri. Sedaj je čas za konkretne korake naprej.

Število življenjske poti 7
Čeprav uteho včasih  poiščete ravno v trenutkih osame, pa niste sami na tem svetu. Odprite se ta teden in dovolite nekomu, da vas razume in sprejme.

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži v dolgoročnih projektih zato ne zapravljajte časa z ničemer kratkotrajnim v tem času. Bo že počakalo. Razmišljajte strateško.

Število življenjske poti 9
Ne bojte se na novo dojemati preteklosti in pa sebe. Zdaj niste več tista oseba in vsi smo delali napake. Naučite se iz preteklosti in gradite drugače.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja