20. Januar, 2019 17:50

NuMeRoSKoP od 21. do 27.1.2019: Ciljajte zvezde z nogami na tleh!

Lekcije 4. tedna:
Pogum je potreben za korak naprej. Seveda ga ne počnemo na slepo, zato je potrditev pravilnosti našega razmišljanja ali delovanja še kako dobrodošla. Naj se te potrditve ne spremenijo v ''pumpanje Ega'' kot radi po domače povemo. Ne čakajte na uradno potrditev, overjeno pri notarju, da bi se lotili nečesa nepoznanega ali zahtevnega.

 

Nismo se rodili, da bi do starosti predelovati miselne vzorce iz otroštva, za katerimi se prej kot ne skrivamo. Ko vzorec ozavestimo, je potrebno na njemu delat. Ne čakat, da mine ali popusti. Če en način ne deluje, poiščite drugačnega. Leto 2019 bo postavilo v ospredje ravno vzorce, ki so se oblikovali v našem najbolj ranem otroštvu, zato jih ne ignorirajte.

Ne zaspite. Učitelj – terapevt – prijatelj lahko pomaga. Ne more pa ničesar storiti namesto nas, zato… v januarju nehajmo ogledovati druge ter se posvetimo sebi. Samo mi vemo kako se počutimo in raziščimo zakaj. Morda je razlog (zagotovo je) naravnost banalen.

Če bi imeli občutek uteži na nogah, ne zrite v uteži. Če se zadeve ustavljajo, ne odvijajo, ne krivite retrogradnega Merkurja (zdaj ni retrograden), ampak poglejte svoja dejanja v Preteklosti. Kaj nosite s seboj, česa niste v resnici predelali, dodelali, se naučili? Ne zrite v ovire, poiščite RAZLOG.

 

 

Slišite kdaj očitek, da ste trmasti?
Bi dejali, da se preveč oklepate preteklosti?
Česa se oklepate, čemu se upirate?

 

 

 

Spremembo vsega, čemur se upirate
Zdravo prehrano
Več kvalitetnega počitka

 

Število življenjske poti 1

Nekoliko bolj racionalni se boste lotevali zadev kot sicer. Prekrasno! Problem bo nastal, ko samih sebe ne boste več razumeli. Potrpežljivo. Kaj bi svetovali prijatelju?

Število življenjske poti 2

Pogum ni odsotnost strahu, temveč aktivnost kljub tresočim hlačam. Torej, ne odlašajte več in končno storite nekaj potez v smeri, kamor si želite že dalj časa usmeriti sebe.

Število življenjske poti 3

Dovolj ste krepki, samostojni in navsezadnje tudi odrasli, da se sami soočite z Realnostjo. Realnost so dejstva. Ne prilagajajte jih več. Namen domišljije ni ''odmisliti''.

Število življenjske poti 4

Radi imate poštenost v odnosu. Iskrenost in karte na mizi. Prišel je čas, da nekomu dopustite drugo možnost. Bodite previdni a dovolite, da poskusi popraviti napake.

Število življenjske poti 5

Ne zamerite, a nimate vedno prav, ker nihče nima vedno prav. Zatorej, prisluhnite, preudarite in morda celo: premislite si. Vi ste spontano bitje, sledite vzgibu in razumu.

Število življenjske poti 6

So vas prepričevali, da je le vaša domišljija to, kar ste občutili? Ni realno? Zakaj pa ne poiščete dokazov? V preteklosti ste bili bolj odločni, kaj se je zgodilo?

Število življenjske poti 7

Resnica lahko zaboli, a tudi osvobodi. Bodite iskreni in se zazrite Preteklosti, ki ste mislili, da je za vami v oči. Ugotovili boste, da marsikaj ni bila vaša krivda.

Število življenjske poti 8

Spremembe, razvoj, razmah – razprite krila. To ni dovolj. Poleteti je treba na njih. Vdihniti svobodo, zrak in pogledati zadeve z zelo drugačne perspektive. No, pojdimo.

Število življenjske poti 9

Bodite potrpežljivi s seboj v trenutkih ranljivosti, jokavosti in čustvenosti. Doživite, nato spustite. Naj se bolečina, strah, stiska pozdravijo. Svobodni ste. Od sedaj naprej.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja