17. Maj, 2019 10:01

NuMeRoSKoP od 20. 5. do 26. 5. 2019: Gužva v odnosih

Lekcije 21. tedna:

Preteklost imamo vsi. In v tej preteklosti se skriva tako dobro kot slabo. Kadar je preteklost aktiven del sedanjosti, lahko le-ta ohromi odnos, ki ga gojimo do druge polovice, najboljšega prijatelja itd. Včasih se lahko zdi, da je poleg dveh očitnih oseb v odnosu, še tretja: preteklost. Dogodki tega tedna vas bodo spodbujali, da opazite vplive, ki pravzaprav nimajo mesta v danem odnosu.
 
Redko kateri odnos je vedno preprost. Kar poglejte svoj odnos s starši – ni bil vedno rožnat, kajne? Ko smo otrok in se soočimo z besedo 'ne', se nam običajno zdi, da se nam krivica godi. Vsak odnos, ki ima globino, je kompleksen in kot tak vse prej kot preprost. Tudi z najboljšo prijateljico ali prijateljem se včasih sporečemo. 
 
Kvaliteta odnosa se ne kaže v tem, da se venomer strinjamo. Najbolj pomembni odnosi nas bodo naučili najbolj pomembnih lekcij, zato pravijo, da naša sorodna duša ne prinaša vedno le opojne sreče, ampak mnogokrat tudi najbolj globoko bolečino.
 
Namreč, v najbolj intimne globine se nas ne bo dotaknil nekdo, ki je mimobežen v našem življenju, kajne? Zato potrebujemo osebo, ki bo nas bo pretresla prav do obisti.
 
Ta teden bi se lahko zgodilo točno to, zato … si vzemite čas in razbremenite svoj urnik.

 

 
Kakšna oseba si želite biti?
Kašne osebe si želite ob sebi imeti?
Kakšna oseba ste?
Kakšne osebe imate okoli sebe? 
 

 

Težek pogovor ali odločitev
Prepoznavanje drugačne plati sebe
Spoznavanje novih ljudi
 
 

 

Število življenjske poti 1
Umirite se ter poiščite nauk za sedanjost v preteklosti. Kaj vam ni nudilo varnosti takrat? Mislite, da bi vam jo sedaj, čeprav morda v drugačni obliki? 

Število življenjske poti 2
Niste ljubitelj nenadnih sprememb, predvsem ne v dolgotrajnejših odnosih, a opozoriti vas moram, da bi oklepanje zadeve samo še poslabšalo. 

Število življenjske poti 3
Nahajate se v idealnem obdobju za romantiko in frišno zaljubljenost. Bodite pozorni na novejše osebe v vašem življenju. Kaj vam o vas sporočajo? 

Število življenjske poti 4
Lažje boste razmišljali, a ne ujemite se v past lastnih dvomov. Zakaj bi vnaprej nekaj določali kot slabo? Kaj ne bi raje poskusili? Varni ste.

Število življenjske poti 5
Bodite odločni. To pomeni, da takoj izrečete 'ne', ko vam do nečesa si. Včasih radi pomočite ''prst v vodo'', da bi poskusili kakšen je občutek.

Število življenjske poti 6
Zaključek je izvrstna priložnost, da sprejmete nekaj dobrega za sebe in v sebi. Je že res, da se zdi, da vedno nekaj zaključujete, a zakaj se oklepate?

Število življenjske poti 7
Izbirajte novo. Odločajte se za pot, ki vam nosi več svobode in pa neodvisnosti. Kako sami sebi polagate polena pred noge, in krivite morda druge?

Število življenjske poti 8
Nekdo bi vam lahko pomagal, a le, če vam lastni ponos pri tem ne bo nagajal. Dopustite nekomu drugemu, da stori prvi korak in vodi igro. Uživajte.

Število življenjske poti 9
Čutili boste potrebo, da bi izrazili svoja čustva. To storite brez, da bi ob tem bili preveč dramatični, saj bi lahko tako bili napačno razumljeni. 

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja