18. Avgust, 2019 23:23

NuMeRoSKoP od 19.8. - 25.8.2019: Pripravljeni? Pozor! ZDAJ!

Lekcije 35. tedna:

Mnogokrat namesto, da bi sledil ideji, ki nas prešini in iskali poti do uresničitve, se potopimo v dvome in iščemo razloge zakaj nečesa ne zmoremo ali zakaj ni možno. Odložite negativno razmišljanje in najdite novo pot. Kaj ni ravno to najbolj razburljiv del življenja? 
 
Zamisel je le prvi korak. Igrajte se z idejami, kot bi sedeli v peskovniku in ne bi bilo skrbi v vaših mislih. Bodite otrok. Ta verjame, da zmore. Zaupa, da je možno.
 
Ste prepričani, da se čudeži ne dogajajo, da so pravljice nedosegljive? Dnevne novice trdijo drugače, kajne?
 
Poskrbite, da boste imeli dovolj prostega časa in uživajte v ustvarjanju ter spontanih trenutkih vsakega dneva. Bodite zvesti sebi. Počnite nekaj zabavnega. Poskusite nekaj, česar še niste. Bodite drzni in izvirni. Predvsem pa uživajte v tem in bodite pozorni na nove ideje. So namreč usmerjevalnik. 

 

 

Ste zadovoljni s svojim življenjem?
Kaj bi spremenili?

Zakaj bi spremenili? 

 

 

Oddih na tujem
Igrivost
Prenovo doma
 
 

 

Število življenjske poti 1
Sprejemajte. Čas je za žetev. Navajeni ste biti v pogonu zato si sedaj vzemite čas tudi za sprejemanje nagrad za trdo delo. Uživajte.

Število življenjske poti 2
Oblivati bi vas morala nova energija, ki vas bo bodrila v novi smeri. Prisluhnite. Kaj sporočajo občutki in želje? Po čem hrepenite?

Število življenjske poti 3
Kdo ste, ko vas nihče ne vidi in kdo si želite biti v očeh sveta? Sta to isti osebi? Tokrat imate možnost biti oboje. Boste?

Število življenjske poti 4
Sledite ustvarjalni žilici, ki vas vodi stran od ustaljenih navad. Poskusite nekaj novega. Drznite si biti bolj pustolovski. 

Število življenjske poti 5
Čeprav neradi, boste pogledali v preteklost. Zakaj so se določene zadeve odvijale kot so se? Ste vi še vedno ista oseba? Ste varni?

Število življenjske poti 6
Spremembe so del življenja in ne bo jim manjkalo. Ste voznik svojega Življenja, zato se ne obnašajte kot pasivni sopotnik!

Število življenjske poti 7
Poslušajte svoja čustva in jih ne secirajte (analizirajte). Tokrat res ni najbolj pomembno zakaj nekaj čutite, ampak kaj. Odprite se.

Število življenjske poti 8
Vedno lahko izboljšate sebe in svet okoli sebe. Ste doprinos okolici? Koliko časa namenite sebi in koliko svetu? Uravnovesite. 

Število življenjske poti 9
Zamisel. Načrt. Uspeh. Greste po korakih ali boste raje ubrali boj spontano pot, kjer se lahko najprej zgodi uspeh? Drznite si. 

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja