16. December, 2018 17:50

NuMeRoSKoP od 17. do 23. 12. 2018: Znate sebe brezpogojno ljubiti?

Lekcije 51. tedna:
Dokler sebe ne ljubimo, ne bomo mogli doživeti prave predaje. Ko se ne ljubimo, en del morda zanikamo in ga hranimo ''v sebi''. Ta del le redko pokažemo (ali pa tako menimo). Veste, okolica ni slepa. Najverjetneje poznajo vaše napake. In veste, nekomu ste ravno zaradi teh 'napakic' lahko najboljši na svetu.

Življenje ni instant juha. Ne bomo odprli vrečko, dolili vročo vodo in ekola, pa smo. Zaključujemo leto odnosov, ki nam je postreglo z marsikaterim izzivom ega, strahu in pa naukom prave predanosti in povezanosti.

Kateri odnosi nas izpolnjujejo in jih želimo ohraniti, kateri pa nas bodo v tem časovnem obdobju (če se ne bodo spremenili) najverjetneje oželi do kosti? Nato pa se zavedajmo, da 10 in 20 let res mine kot bi mignil. Podobno kot za odnose, se vprašajmo za navade, učenje, no – bi mi radi bili popolnoma enaki čez toliko časa? Kaj bi želeli nadgraditi?

V temu času se postavljajo v ospredje izzivi Ljubezni do sebe.

Se imate radi točno takšne kot ste v tem hipu?

 

Česa se pri sebi sramujete?
Kaj bi si želeli spremeniti v odnosu do sebe?
Kaj pogrešate v odnosih?

 

 

Romantična presenečenja
Kvaliteten čas s seboj
Okrepitev samopodobe

 

 

Število življenjske poti 1
Sprejmite tudi tiste plati, za katere ste mnenja, da jih ni. Ste oseba hitrih odločitev, zato v tem času uporabite vso potrpežljivost in ne zapirajte vrat, ne vihrajte in ostajajte prizemljeni.
 
Število življenjske poti 2
Odprite se novemu načinu razmišljanja in dojemanja sveta ter samih sebe. Če se boste vedno postavljali na drugo mesto, boste vedno čakali na svoj trenutek. Pomembni ste tudi Vi.
 
Število življenjske poti 3
Ponujena vam bo roka v pomoč, katero hvaležno sprejmite. Bodite odprti sprejemanju, brez da bi takoj razmišljali kako se boste vendarle lahko oddolžili. Darilo naj bo le za vas.
 
Število življenjske poti 4
Dobro se boste počutili v svoji koži. Izkoristite ta čas za planiranje, organiziranje in predvsem, znebite se nepotrebnih obveznosti, navad, in predmetov. Obnovite in ohranite red.

Število življenjske poti 5
Opazujte. Kateri odnosi, navade, situacije, obveznosti, predmeti - tudi postavitev pohištva, vam jemljejo energijo, namesto, da bi jo vam dajali. Nato naredite red. Reorganizirajte. Osvežite.

Število življenjske poti 6
Spremembe so tu. Tokrat pa se življenje ne bo spraševalo ali ste pripravljeni ali ne, ali se strinjate ali ne - spremembe so tu. Obdržite noge na tleh. Ohranite mirno kri. In, spremenite se.

Število življenjske poti 7
Prisluhnite srcu in nato naj se glava, razum ravna po sporočilu vaše duše. In ne v obratni  smeri. Mnogokrat preveč racionaliziramo in pravzaprav v pretiranem analiziranju sebe izgubimo.
 
Število življenjske poti 8
Dvignil se bo nivo vaše vibracije. Več kot pripravljeni ste, da živite svojo resnico. Bodite najboljši kar ste in sprejmite tudi nagrade trdega dela. In nato dvignite nivo zahtevnosti do sebe in sprejetega.

Število življenjske poti 9
Popravite smer delovanja, kjer imate morda občutek, da energija ne teče najbolj umirjeno. Ključna beseda je umirjeno. Če je energija premočna, vam nosi sporočilo. Prisluhnite sebi.

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja