13. Junij, 2019 15:37

NuMeRoSKoP od 17. 6. do 23. 6. 2019: Zdaj ni čas, da bi obupali!

Lekcije 26. tedna:

Ljubezen ne boli, razočaranje nas prizadane. Ljubezen ni nevarna, dejanja iz bolečine so. Ljubezen zdravi, sovraštvo ruši. Kljub morebitnim slabim izkušnjam, ne vrzite puške v koruzo. Poskusite znova, a na drugačen način. 
 
Ljubezen se skriva marsikje, le odpreti moramo srce. Včasih se preveč osredotočimo le na eno osebo ter le en način izražanja naklonjenosti, da popolnoma spregledamo toplino, katere smo deležni od prijateljic, sorodnikov, sodelavcem, tudi neznancev in nenazadnje osebe, od katere bi si želeli več.
 
 
Ne nižajte svojih standardov. Ne spremenite svojih meril. Zaslužite si dobro. Spremenite vir, od katerega si to želite. Veste, naga oseba vam ne more podariti srajce in v odnosih je mnogokrat podobno.
 
 
Druga oseba, pa naj gre za partnerja ali prijatelja, sodelavca, soseda, starša, sorodnika itd, vam lahko da le kar ima in kar zna. Je možno, da si želite srajce od nage osebe?
 
Za vse, ki se počutite osamljeni in pravite, da je vaša postelja prazna. Ni. Vi ste v njej. Ljubite sebe in opazili boste, da vas ljubijo mnogi, katere ste morda spregledali na podoben način kot ste spregledali sebe. 
 
Obeta se nam teden, v katerem bodo hitro priklicali k sebi izrečeno, zato bodite še posebno pozorni na čustveni naboj, s katerim oblikujete svoje misli, reakcije in stavke.

 

 
Kaj je vaš bližnji cilj? 
Česa si želite v roku 10 let?
Kaj potrebujete, da bi bili uspešni?
Česa si želite, da bi bili srečni?
 

 

Reorganiziranje domačih obveznosti
Adaptacijo doma
Pogovor s starši  
 
 

 

Število življenjske poti 1
Sprejmite nagrade in nepričakovane uspehe. Ne bodite preveč vpet v aktivno delovanje, saj tako ne boste mogli sprejeti sadove svojega preteklega dela. 

Število življenjske poti 2
Odločajte se za tisto, kar vam prinaša več poguma, več novih priložnosti in pa občutek neodvisnosti, čeprav po tem morda ne stremite. Ste čudoviti v timu.

Število življenjske poti 3
Dovolite si sprejeti pomoč. Omogočite si počitek. Družite se z osebami, ki imajo podoben smisel za humor in so ustvarjale tako kot vi. Bodite pozorni na nove ideje.

Število življenjske poti 4
Včasih si preveč želite potrditve, in zato marsikatero dobro zamisel iz rok spustite, ker si enostavno ne predstavljate kako bi jo realizirali. Vprašajte za nasvet. 

Število življenjske poti 5
Naj se vam prav nikamor ne mudi. Še več, umirite vsakodnevno naglico in se posvetite svojemu telesu. Kako lahko živite bolj zdravo in ste povezani z zemljo? 

Število življenjske poti 6
Sprostite se. Odprite se. Bodite spontani. Presezite svoje meje. Drznite si razmišljati drugače kot bi sicer in rezultati bodo (končno) drugačni. Pogumno!

Število življenjske poti 7
Prisluhnite čustvom, a brez, da bi se jih trudili razumeti. Bodite ranljivi, saj le tako boste sami sebi dopustili novo izkušnjo in pa možnost čustvene intenzitete. 

Število življenjske poti 8
Osredotočite se na znanje, ki ga imate in ga nadgradite. Uporabite logično razmišljanje, opredelite vsaj štiri korake naprej in delujte strateško. Dober čas za učenje.

Število življenjske poti 9
Bodite posebno pozorni na počutje, saj lahko iz enega jeznega stavka ustvarite cel teden jeze. Užijte radost in pa odprite se obilju iz prav vseh možnih virov. 

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja