NuMeRoSKoP od 15. do 21. 4. 2019: Obstajajo dobronamerne laži?

NuMeRoSKoP od 15. do 21. 4. 2019: Obstajajo dobronamerne laži?

Lekcije 16. tedna:

Mnogi so mnenja, da je laž, kadar je dobronamerna, opravičljiva. Veliko ljudi meni, da če pomemben podatek zadržijo pri sebi (v svojo korist), ne gre za laž, saj se niso zlagali. Kaj hitro se najde izgovor kajne? 
 
 
Med nami so osebe, ki laž dobesedno ''zavohajo'', da se po domače izrazim.
 
 
Veste kako? Zaznajo neharmonijo v energiji. Nekaj ''v zraku'' ne resonira. 
Dobra novica: vsi imamo to sposobnost! Naučite se jo uporabljati.
 
Karmični teden v karmičnem letu ne zveni kaj zelo obetavno, vsaj ne v pozitivno smer kajne? 
 
Takšna obdobja pa so že kako potrebna, da ozavestimo temo, ki nas obdaja. Tudi lastno temo. Nihče izmed nas ni popoln, vsi v sebi nosimo plati, katere so potrebne zdravljenja. Stopamo v teden, v katerem se bodo oglasile naše lastne negotovosti, predvsem na področju ljubezni do sebe.
 

Si zaslužite Ljubezen? Imate pravico reči 'ne'?

Seveda vas bo večina odgovorila z 'da'. V kolikšni meri pa ljubeče ravnate s seboj in v kolikšni meri znate sprejemati ljubezen? Ali v resnici v danih situacijah rečete 'ne'? (Opomba: ko to vprašam na delavnici večina udeležencev gleda v tla ali pa se nasmeji). 
 
 
Na osebni ravni se bomo soočali z lastno čustveno nezrelostjo, morebitnim občutkom nevrednosti in občutkom, da nikoli ni dovolj dobro.
 
 
Na ravni sveta pa se bodo razkrivale afere. Nekateri dobesedno ne bodo več imeli želodca za dogajanje v svoji bližini in bodo spregovorili. Morda ne javno, ampak dovolj, da bodo kolesja Resnice stekla v pravi smeri.
 

KAJ TO POMENI ZA VAS?

Čeprav je lahko to zelo neprijetno, pa si nalijte čistega vina. Kdaj in kako ste ravnali slabše kot bi lahko? Ali to lahko popravite? Česa se lahko iz tega naučite za naprej?
 
 
Odpustite si napake in sebe objemite kot bi stisnili k sebi otročka, ki je razbil kozarec.
 
 
Vsi delamo napake. Kaj od njih odnesemo pa determinira kakšna oseba smo.