12. Avgust, 2019 12:59

NuMeRoSKoP od 12.8. - 18.8.2019: Zaupajte vase.

Lekcije 34. tedna:

Ko zaupamo v sebe, zaupamo v življenje, pa četudi smo bili deležni grenkih izkušenj. Ne tekmujte z okolico kdo se sooča s težjimi ali lažjimi pogoji, saj tega vresnici ne veste. Včasih najbolj nasmejani obrazi najbolj trpijo v samoti. Tokrat se ubadajte s seboj, in ne z drugimi – RAZEN, če jim želite pomagati.
 
Letošnji avgust prinaša val nove energije in zagona, predvsem v tem tednu, saj bo nad nami 15.8. sijala polna Luna v Vodnarju. Obilo planetov je v znamenju leva, kar prinaša več energije odločnosti in pa izziv samozavesti. 
Število 8 (avgust) nas uči, da prava samozavest ne leži v prisili ali primerjavi z drugimi. Leži v rasti in razvoju ter zdravem povezovanju. 
 
Kdo ste in kam ste namenjeni sta verjetno vprašani, s katerimi se ubadate. Ali vaša dejanja, misli in najbolj drobne geste vodijo po tej poti k cilju, ali pravzaprav ne? Mnogokrat mislimo, da delujemo na odločen način, pa temu ni tako. Ta teden nam bo življenje preko razočaranj postavilo gledalo. Zato: ne obupujte! Iščite sporočilo za neljubimi dogodki, pa četudi govorimo zgolj o politem kozarcu vode. 

 

 

Ste zadovoljni s svojimi dosežki?
Kje se vidite čez deset let?
Boste čez 10 let ponosni na svoja dejanja?

 

 

Postavitev novih ciljev
Analiziranje sebe in življenja
Počitek
 
 

 

Število življenjske poti 1
Energija tedna se usmerja v poslovno sfero življenja. Kako bi lahko bili boj organizirani? Je možno, da imate preveč odprtih projektov in želja? 

Število življenjske poti 2
Pravijo, da upanje umre zadnje. Je možno, da se oklepate upanja, ki je že umrlo?  Postavite si nove – seveda višje - cilje. Čas je za vaš novi jaz!

Število življenjske poti 3
Občutili boste val sveže energije. Če ste postavljeni pred odločitev, izberite tisto pot, ki vam nosi več samostojnosti in svobode. 

Število življenjske poti 4
Pogovor lahko reši prav vsako situacijo, dokler sta obe (ali vse) osebi odprti drugačnemu mnenju. Bodite odprti drugačni osebi, ki ste vi.

Število življenjske poti 5
Kreativnost bo na višku! Ustvarjajte s pozitivno energijo in pazite, da ne zapadete v dvom- Uživajte v sebi in Življenju!

Število življenjske poti 6
Ne oklepajte se preteklih razočaranj. Danes niste več tista oseba, bodite pa pozorni, saj bi se lahko ''tiste osebe'' znova pojavile.

Število življenjske poti 7
Lažje boste razmišljali s trezno glavo kot rečemo, a pazljivi bodite, da ne boste pričeli komplicirati brez potrebe. Bodite sproščeni.

Število življenjske poti 8
Ljubezen je zraku, jo občutite? Lahko bi se ponovili izzivi ljubezni do sebe, zato delajte na samospoštovanju. Uživajte!

Število življenjske poti 9
Pretirano dlakocepstvo je denimo dobrodošlo pri razvoju zdravila. V vsakdanjem življenju pa lahko nosi ovire, namesto spodbude. 

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja