10. Marec, 2019 14:08

NuMeRoSKoP od 11. do 17. 3. 2019: Ne glejte nazaj. Od tam ste ravnokar prišli!

Lekcije 11. tedna:

Intuicijo včasih težko razlikujemo od strahu ali pa želja. Tokrat bo to še težje, saj nam bo domišljija nagajala celoten marec. Ni vse, kar pomislite preroško in ni vse, česar se bojite možno. Strah ima velike oči. Želje tudi. Lekcija? Ali moramo res vse že vnaprej vedeti? Kaj se tako izgubi čar pričakovanja in tudi tisti občutek, ko ti odleže, da se nekaj ni slabo končalo?  
 
Naše misli nas lahko ponesejo v planjave čudežnega ali pa v podzemlje obupa. Mnogokrat se ne zavedamo naše lastne moči, ki jo imamo nad mislimi. Seveda nas pereči problemi skrbijo in o njih razmišljamo, razlika pa je ali so naše misli usmerjene k rešitvi ali se le vrimo v negativni energiji. Ta teden bodo dvomi planili na plano, zato bodite discipliniran gospodar svojih misli in nadzornik lastnega miselnega procesa. 
 
KAJ TO SPLOH POMENI?
Svoje misli zavestno in namerno preusmerite v pozitivo! 
 
Intuicija se bo okrepila te dni, komunikacija pa bi lahko bila ovirana. Sprejmite pripombe okolice (kritike) in razmislite koliko je resnice v njih. Nato pa poiščite način, da bi bili boljši človek. To je namen našega rojstva: da se učimo, razvijamo, ga polomimo in tako rastemo. 
 
Enajsti teden se prične enajstega v mesecu. Število 11 je Mojstrsko število, zato se potrudite biti mojster vsega, česar se lotevate.

 

Kateri strahovi bi sodili nazaj v otroštvo?
Kako se odzivate na dvom?
Bi lahko delali ta teden na samozavesti?

 

 

Krepitev intuicije
Pogovor z modro osebo
Pogovor s seboj in odpravo strahov

 

 

Število življenjske poti 1
Domišljija je namenjena iskanju rešitev, to pa ni vse. Presezite svoj način razmišljanja. Kako bi lahko postavili svoje cilje višje? Drznite si verjeti vase! 

Število življenjske poti 2
Okrepite svoje temelje in pričnite pri telesu. Zdaj je čas za bolj zdravo hrano, več gibanja in ravno v naravi vas čakajo najbolj pomembni odgovori.

Število življenjske poti 3
Ljubezen do sebe je prvi korak do reševanja težav pred vami. Kadar sebe zavračamo, seveda tudi bojkotiramo veliko lepega. Ljubite vse dele sebe.

Število življenjske poti 4
Lažje boste bolj trezno razmišljali in določene bolj čustvene rekcije prejšnjega tedna es bodo sedaj umirile in dobile smisel. Dober čas za učenje.

Število življenjske poti 5
Bodite bolj odločni in delujoči! Premalo je le želja ali namen. Sedaj ste v času akcije, zato spremenite sebe, da bi se spremenil svet okoli vas.

Število življenjske poti 6
Nihali boste med nostalgijo, nečem, kar se zdi kot ponovna možnost in občutkom, da pač ne zmorete več. Odstranite gnilo iz življenja.

Število življenjske poti 7
Morali bi imeti več energije in zagona zato ne odlašajte z novimi projekti. Vsaj na papir jih spravite. Napredek se vam obeta v sredini tedna.

Število življenjske poti 8
Poslušajte svojo intuicijo in vzemite si več časa za meditacijo, sprehod v naravi ter posvečanje duhovni plati življenja. Nekdo vam bo pomagal.

Število življenjske poti 9

Prebudile bi se lahko zamere iz otroštva, zato prepoznajte, da osebe, ki vam gredo sedaj najbolj na živce, le zrcalijo vašo preteklost. Odpustite.
 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja