10. December, 2018 10:59

NuMeRoSKoP od 10. do 16. 12. 2018 - Prepustite se toku. Pred tem pa dobro izberite reko!

Lekcije 50. tedna:
Spremembe so del življenja, ne označujejo pa vedno napredka. Včasih nam prinašajo lekcijo. Ponudijo ogledalo in nam pomagajo razumeti, kdo ne želimo biti. Morda bi jih v tem tednu lahko primerjali s testerjem, po katerem posežemo v trgovini. Poskusite. Ni vam potrebo vztrajati.

Ko si dovolimo nekaj izkusiti, naj bo to popolna izkušnja. Potopite se vanjo. Le tako boste resnično vedeli. Če v morje namočite le palček, bi težko poznali užitek plavanja mrtvaka.

Dokler ne poskusimo, ne vemo, kako je ter ali nam je nekaj všeč. Če bi vedno jedli le jabolka, bi težko vedeli kakšen okus ima jagoda in ali vam je dobra.

Dovolite si!

Drznite si!

Zdaj pa res ni čas za posedanj in dvome. Dovolite si poskus.
 

 

Kaj menite, da vam nikakor ne bi ustrezalo?
Ste spontani in odprti v lastni senzualnosti in spolnosti?
Po čem hrepenite, pa tega ne priznate?

Krajša potovanja daleč stran
Strastna doživetja
Nove zamisli

 

Število življenjske poti 1
Spremembe so tu. Zanimivo bo, ker jih boste tokrat težko sami usmerjali. Zdelo se bo, da vas dogajanje usmerja, namesto obratno. Prepustite se toku, a sami izberite reko.
 
Število življenjske poti 2
Nekoliko bolj boste občutljivi na tuje mnenje. Za vas je v tem času še posebej pomembno, da se sami odločite česa si in česa si ne želite. Pravico imate reči ‘ne’. Uporabite jo.
 
Število življenjske poti 3
Morda je lažje odnos končati kot vztrajati ali se nemara celo spremeniti. Včasih je lažje plavati v domišljiji, namesto, da bi zagrizli v grenko jabolko realnosti. Kaj boste izbrali?
 
Število življenjske poti 4
Ne ostanite zgolj pri besedah. Teorija je prvi korak, nato pa naj ji sledi praksa.  Prenehajte z odlašanjem- Čas za vaš uspeh je tu. Drznite si storiti korak naprej. Poslušajte sebe.
 
Število življenjske poti 5
Vzemite si čas za sebe in sprejemanje tistih plati življenja (ter sebe) pred katerimi bi morda raje pobegnili; ali se jim vsaj izognili. Raziščite zakaj se zdi, da morate bežati?
 
Število življenjske poti 6
Obeta se vam bolj odločna in vam lastna energija. Na koga ali kaj se zgovarjate, ko nekaj ne gre tako kot bi si želeli? Je možno, da krivite druge za svoj občutek praznine?
 
Število življenjske poti 7
Pogovor bo potreben. Predvsem prisluhnite drugi osebi tudi če se ne strinjate. Dopustite, da dokončajo preden postrežete s svojimi argumenti. Zahtevajte spoštovanje.
 
Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži, torej jo v tem tednu izkoristite. Zakaj pa ne bi odprli vsa vrata, okna in še najmanjše niše, da bi lahko do vas prišlo vse, česar si želite? Poiščite razloge za upor.
 
Število življenjske poti 9
Ne vrzite puške v koruzo prekmalu, a obenem ne zavlačujte s tistimi odločitvami, ki prinašajo zaključek. Zdi se, da stojite na pogrebu predolgo; namesto, da bi odšli naprej.
 
 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja