30. December, 2018 17:52

NUMERLOŠKI MESEČNIK: Januar. Prvi preobrati pred vrati!

S temo se je potrebno soočiti, da bi jo lahko razsvetlili. Prvi vplivi števila 19, karmične končnice letnice 2019, bodo tako vidni že takoj v pričetku prvega meseca. Guncala nas bosta tako Sonce kot Luna, saj se nam obetata sončni in lunin mrk.

Januarja se ozrimo v preteklost. Analizirajmo svoje slabše odločitve. Če bi danes lahko potovali v preteklost, kaj bi spremenili? V katerih situacijah bi ravnali drugače in zakaj? Kaj menite, da bi bil rezultat drugačne izbire?

Pravijo, da je vse za nekaj dobro in običajno je temu res tako. Ko z bolečino in sočutjem prebiramo o grozodejstvih, ki se dogajajo po svetu, se opomnimo, da je nek namen za vsem tem. Kakšen?

Kolektivna zavest si ti, sem jaz, smo mi vsi!

Kolektivna zavest se ne bo spremenila, dokler se globalno ne pričnejo premikati valovi energije in naše miselnosti. Če se nam zdi, da smo bolj napredni od ljudstev, katere zgodovina opisuje kot divjake, poglejmo še enkrat. Kaj se tudi sredi bele Ljubljane in naše lepe Slovenije ne dogaja popolnoma isto kot drugod po svetu – pri nas ženske niso tepene, otroci ne zlorabljeni? Dobro in slabo ni vezano na vero, na barvo kože, kraj ali časovni okvir. Neke osnovne zakonitosti teme in svetlobe veljajo za vse in povsod. Kriteriji kaj družba dojema kot sprejemljivo pa se spreminjajo. Čas je, da jih spremenimo tudi mi! In to je mnogokrat namen za srceparajočimi dogodki, ko preprosto več ne zmoremo ne, da bi se zganili.

Kaj to pomeni za vsakega posameznika?

Torej, kako lahko sebi odpustite vse, kar menite, da ste počeli slabo in zaprete knjigo preteklosti? Namreč, to je namen nihanj v januarju. Pustiti preteklost za seboj in se odločiti kakšno prihodnost ustvarjamo danes.

Veliko je in še bo govora o Karmi v tem letu. Zavedajte se, da Karmo niste ustvarili le v preteklih življenjih – ustvarjate jo tudi sedaj.

Povežite se z elementom Zemlje

Energija januarja prinaša idealno priložnost povezovanja s preteklostjo, predniki, elementom zemlje in našo ljubo, lepo mati Zemljico. Pojdite v naravo, objemite drevo, prisluhnite vetru, jejte bolj zdravo hrano in pijte več vode. Očistite svoj um navlake opravljivih misli ter škodoželjnih komentarjev, svojih in tujih. Torej, odmaknite se od toksičnih ljudi in situacij, ki bi vašo vibracijo lahko nižali. Vzemite si nekaj več časa za počitek, saj se v februarju obeta hitrejši pretok energije. Zdaj je čas za vas, za vaše telo, za pogled v preteklost in zdravljenje. Pijte domač čaj in preživite nekaj več časa doma, najbolje s kvalitetno knjigo v roki.

Ljubezen se prične z zdravo Ljubeznijo do sebe, zato naj vas ne obdajajo občutki krivde, če boste ob določenih dnevih bolj utrujeni in si želeli le počitek ter odmik. Seveda pa nam bo prvi mesec postregel tudi z nekaj prav razburljivimi dnevi, ko bi se naš način razmišljanja lahko sunkovito postavil na glavo!

Z Ljubeznijo je za Vas napisala, LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja