10. Januar, 2019 10:24

Novo leto - novi izzivi - novi cilji

Veselo smo zakorakali v leto 2019 in mnogi izmed nas že strmimo k ciljem, ki si jih po navadi zvesto obljubimo ob iztekanju starega leta oz. ob vstopu v novo leto. Lahko bi rekli, da gre za nekakšne zaobljube, da dosežemo izzive in z njimi pridemo do cilja.

Mnogi si zadajo več telesne aktivnosti na svojem urniku, drugi se odločijo za bolj zdravo in uravnoteženo prehrano, spet tretji pa iz svojega vsakdana črtajo razne razvade (prekomerno uživanje sladkarij, kajenje, alkohol, …). Nekateri pa želijo le, da bi dokončali, kar so začeli ali se podali že pred časom, da pridejo do cilja ali da poskusijo prekositi samega sebe.
 

Novo leto, novo obdobje in nove priložnosti

Kadar se odločamo za spremembe, se je najprej potrebno vprašati le, za koga so. Ugajati sebi ali okolici? Se na pot sprememb podajamo zato, ker tako narekuje filozofija življenja, ker to počno vsi okrog nas ali preprosto za to, ker želimo najboljšo verzijo sebe? Edina pravilna in smiselna bi bila definicija »početi stvari zase«. Pa počnemo? Žal, vendar po veliki večini ne, kar je napaka. Hujšamo za dogodke, urejamo se za priložnosti in počnemo stvari, da jih vidijo drugi, poleg vsega pa pozabljamo nase. Naučiti se je potrebno, da delamo stvari za svoje dobro, svoje dobro počutje, svoj lepši izgled in osnovo, da smo čili in zdravi, za vsa prihajajoča praznovanja, dogodke in dopuste naslednjih let. Če je človek zdrav in zadovoljen, je tudi videti bolje, mar ne?
 

Zakaj pozitiva? 

Glejmo na življenje s pozitivnega stališča. Popolnoma vse in vsak, je prišel v naše življenje z določenim namenom, na nas pa je, kaj bomo iz tega naredili. Dajmo strah in dileme o neuspehu na stran in zakorakajmo veselo proti najboljši verziji sebe. Življenje ponuja nove priložnosti, zato jih je potrebno izkoristiti. Poslušajte sebe, kajti kljub strahu, je kdaj kakšen korak potrebno narediti.
 
 
Ne pustite se ohrometi, saj je ravno strah tisti, ki uniči največ sanj, tako kot stavek »kaj bodo rekli drugi?«. Je pomembno? Pomembni ste vi in vaša začrtana pot do uspeha.
 
 
Ozrite se vase in svoje želje, ter se počutite dobro v svoji koži. Privoščite si torej najboljše, s tem rastite in bodite sprememba vsakdanjika. Naj bo to za krasen začetek leta.
 
Če ste mnenja, da potrebujete nekaj več, da potrebujete usmeritev, smo vam v wellness studiu Zarja na voljo s storitvami, ki so kot opora, da zasijete v najboljši verziji sebe.Nudimo več vrst masaž, analizo telesne sestave, personaliziran jedilnik, razne anticelulitne masaže/tretmaje in v zadnjem obdobju zelo priljubljen tretma Access Bars, ki je že mnogim spremenil življenje na bolje. Z njim lahko počistite prepreke, ki vas ovirajo že dlje časa na poti do uspeha. Gre namreč za tretma, po katerem življenje postane boljše in lažje.
 
Za konec pa še misel, ki želim, da vas spremlja celo leto. »Uspeh ni odvisen od starosti, spola, izgleda, izobrazbe ali kapitala. Vse to so le zunanji faktorji. Imejte svoj življenjski cilj, ter bodite ponosni in osredotočeni nanj ter verjemite v svoje sanje«.
Uspelo vam bo vse, kar boste sanjali.

Mojca Peček Graj – wellness studio Zarja

Dipl.org.tur, org.veln.stor., licencirana prehranska svetovalka, maserka, MISP inštruktorica in Access Bars praktik

Deli:

Družbena omrežja