04. Maj, 2019 14:10

Nov začetek ali beg pred preteklostjo

Lekcije 19. tedna:

Ni vse zlato, kar se sveti bo rdeča nit tega tedna. Nekaj (ali nekdo) novega bi se lahko zdelo kot tako zelo popolno, zato se vprašajte: je res tako super, ali si preprosto želite stran od nečesa (nekoga), da se vam ne bi bilo potrebno soočiti z nečim neprijetnim?  
 
 
Deležni bomo sveže energije in pa občutka, da smo tako ali drugače močnejši. Bodite pazljivi, da ta občutek ni le mašilo, saj bi se kaj hitro lahko zgodilo, da se bo pojavila situacija ali oseba, ki bo godila našem egu in nas mamila k nečemu novemu, namesto, da bi ali korektno dokončali ali pa popravili staro. 
 
Nahajamo se v devetnajstem tednu, ki bo vsaj na eni točki ponudil mačka v žaklju. Lahko bi se izkazal za nežnega mucka ali pa napadalno zver. Odvisno bo od vašega pristopa in lastne zrelosti. Najverjetneje boste čutili potrebo po potrditvi in si želeli na tak ali drugačen način biti bolj neodvisni, samozavestni ali pa v položaju moči. 
 
S tem ni nič narobe. Kako se tega lotite pa kaže na stopnji vaše lastne zrelosti in pa občutka odgovornosti tako za sebe kot za druge.
 

Kaj to pomeni?

Razmislite preden delujete. Ne odzivajte se preveč impulzivno, užaljeno ali celo žaljivo. Vdihnite in umirite glas preden spregovorite, saj je zelo možno tudi, da bo vaš sogovornik vaše besede dojel kot napad. 

 

 

Ko se pogledate v ogledalo, ste zadovoljni s seboj?
Kaj bi na sebi spremenili?
Kaj bi spremenili na drugih?

 

Sramežljivi: krepitev samozavesti.
Preveč pogumni: lahko bi jih dobili po prstih
 

 

Število življenjske poti 1
Naj se vam ne mudi novim uspehom naproti. Od vas se bo ta teden pričakovalo, da upoštevate nekoga drugega ali dane okoliščine. 

Število življenjske poti 2
Danes niste več ista oseba kot ste bili v mladosti in niste nemočni. Ne predajajte svoje moči v roke drugim. Pričakujte lepo presenečenje.

Število življenjske poti 3
Sami določate meje znotraj odnosov, zato se ne bojte reči 'ne'. Ne prehajajte vi svojih mej, da bi bilo drugim udobneje hoditi po vam. 

Število življenjske poti 4
Nihanje razpoloženja je namenjeno premikanju vaših lastnih mej. Kar vi verjamete, da lahko dosežete, določa vašo realnost. Premaknite jo.

Število življenjske poti 5
Čustva bodo močnejša in prav možno je, da si boste želeli več občutka bližine in pripadnosti. Poslušajte sebe in se umirite. Jutri je nov dan.

Število življenjske poti 6
Resnica bo prišla na dan, tako ali drugače. Vaša resnica. Kar ne pomeni, da lažete ampak, da nečesa ne boste mogli več zanikati. Varni ste. 

Število življenjske poti 7
Odločno se postavite za sebe in svoje cilje, kar pomeni, da primerno prilagodite svoj urnik in obveznosti zadanim ciljem.

Število življenjske poti 8
Prejšnji teden ste zasadili semena uspeha in sedaj se odprite žetvi. Kje pa piše, da mora dolgo časa trajati preden ste uspešni in nagrajeni?

Število življenjske poti 9
Ne ponavljajte preteklosti, razen če je takšna vaša zavestna odločitev. Zelo možno je, da se bo nekdo iz preteklosti znova pojavil. Potrebujete konec?

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Deli:

Družbena omrežja