Majalo se bo in podiralo vse, kar ni namenjeno!

Majalo se bo in podiralo vse, kar ni namenjeno!

Lekcije 17. tedna od 22. do 28. 4. 2019:

Pravijo, da je potrebno krepiti mišice odločanja. Ste kdaj razmišljali o tem? Kakšen je vaš proces odločanja? Zaupate presoji drugih, nasedate tračem ali zbirate čim več podatkov in analizirate, morda delujete po notranjem občutku. Ta teden preučujte sebe in opazujte tudi koliko časa pri odločitvah vztrajate. 
 
Pravijo, da Resnica boli in trdijo, da osvobaja. Pred kratkim sem slišala zanimivo trditev: kadar ne vemo kako naj se odločimo, ne živimo svoje Resnice. Ko smo v svoji Resnici, odločitev oziroma izbiranje niti ni potrebno, saj ne nihamo. 
 
Ko ste, kdor ste, ste. Obstajate. V tem času se bo pričelo majati vse, kar niste. Ne ustrašite se. Ničesar se ne oklepajte. Energija maja bo hitrejša in bolj intenzivna, prinesla bo mnogo sprememb. Ta teden nas pripravlja na prihajajoča nihanja.
 

Čas čiščenja se nadaljuje

Mnogi trdijo, da se bije bolj med temo in Lučjo. Le-ta se odvija tako na svetovni kot osebni ravni. Najboljši nasvet: ravnajte korektno in spoštljivo. Ali temu rečemo pravica ali Karma ali pa uporabimo kakršenkoli drugačen izraz, vsi opažamo, da se nam slabo hitro povrne. 
 

Vi niste razsodnik za druge

Kadar se zdi, da se slabim ljudem prav nič slabega ne zgodi, naj vas opomnim, da za nikogar v resnici ne veste kako se počuti v svoji globini in kaj se dogaja za zaprtimi vrati. Poznate le svoje dojemanje. In poznate le lastno doživljanja, zato se ta teden predvsem posvečajte lastnim slabšim izbiram. 
 

Ne zapravljajte svoje energije

Včasih vztrajamo predolgo. To je popolnoma človeško. Zdaj boste lažje zaznali kaj je izgubilo svoj čas in na nek način izgubilo vas. Ne ujčkajte nečesa, kar je v resnici minilo.